על האהבה ועל כל מה שביניהם

לכולם האהבה מתדפקת לה בדלת ולא מרפה

לכולם זה קורה, בכולם האהבה כמו מתדפקת לה בדלת ולא מרפה, אתם יכולים לצאת עם ההוא ולחזור מההוא ועדיין לחוש את העבר כמו דופק לכם בדלת. אהבה גדולה לא שוכחים, בפרט שאתם מאבדים מישהו שכל כך אהבתם ונפרדתם ממנו בלית ברירה. למה אהבה זה כואב? למה אנחנו בנויים לאהוב בשניים, למה? כל כך הרבה למה ולמה זה טוב? שנייה לפני שאנחנו נכנסים לקשר כזה או אחר אנחנו כמו רואים ברקע את הניצוץ ומחד חוששים להיכנס פנימה מפאת הכאב הענוג. זה כואב וזה לא סוד.

על האהבה ועל כל מה שביניהם
לכל אהבה יש גם סוף, אהבה יכולה לבוא ולגרום לפרפר לרצד בתוך הבטן ועדיין אהבה יכולה להתחיל אך צריך לקחת בחשבון גם את סופה. בפעם האחרונה כשהוא נפרד ממני, לא יכולתי לטייל בנקודות בהן ביקרנו יחדיו. לו רק הייתה בי היכולת להותיר את הפחד בצד, כל נקודה הזכירה לי את האהבה הגדולה שהייתה אליו ולו היה עוזב בדרך הרגילה, טורק דלת, מקלל חרישית ומקל על הפרידה וכאן צץ לו הקושי, כשמישהו נוטש מהמקום האהוב, הרבה יותר קשה להיפרד. קשה להיפרד מהחיוך, מחופשת וילה בצפון שעשינו יחד, מארוחת הבוקר מהמגע מהחיוך המדהים ובעיקר מחוסר היכולת להיות כמו כולם. בעוד רוב האנשים נפרדים וכועסים, כשמישהו נוטש לפני הזמן את העולם, הוא לא ממש יכול לכעוס ואתה לא באמת יכול לשכוח.

על פרידה בטרם עת
להיפרד, לו היה לי את הזמן להגיד לו שלום כפי שרצה ליבי ואז כשהלך הבטחתי לעצמי כי אצא אל ההרים ואטייל במקומות האהובים וקשה עליי ליבי, קשה לי להניחו בצד ולהגיד שלום. אם היה לי את האומץ הייתי לוקח את כלבנו האהוב ויוצא לנשום את האוויר שנהגנו לנשום ולנשוף יחד ואילו הפחד הותיר אותי על הכיסא שאהב, הוא הותיר אותי מציץ על קן הציפורים שטיפחנו יחדיו ואני, אני כל כך רוצה ללכת ולגמוע את הזיכרון שהותיר בי ורגליי כושלות ואני כמו לא מצליח לגעת בזה.

עלינו ועל הזיכרונות
אינני מצליח לקחת את עצמי ולגעת בזיכרון האחרון שהותיר לי, אינני מצליח ללכת אל הספסלים הירוקים, ללכת אל העצים החומים ואפילו לראות מכרים אהובים שידעו את יכולתנו לפקוד את המקום ורק לבהות בשקיעה שעות. אם לאהוב זה לאהוב מהמקום האמיתי, כמה חבל שאי אפשר ללכת למקום האחרון אשר הותיר בנו את הזיכרון. לעיתים קיימת בי התחושה כי אם אלך לנקודה האמיצה אוכל לחוש אותו ולו פעם אחרונה כמו מלטף את פניי ומחבקני חזק. יש לו לזיכרון את הניצחון הגדול.


האם גם לכם התרחשה חוויה שכזו? ספרו לנו ואנו נשמח לשמוע אתכם.
על האהבה ועל כל מה שביניהם

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך להתחיל עם בחורה באתר הכרויות?<br/>

איך להתחיל עם בחורה באתר הכרויות?

פורסם בתאריך: 14/12/2023 16:50:02

נרשמתם לאתר הכרויות, יש לכם פרופיל עם כל מה שצריך כדי להתחיל ועכשיו עם בחורה באתר הכרויות?

הכרויות בקליק

הכרויות בקליק

פורסם בתאריך: 08/03/2022 08:51:04

הדרך קלה ביותר להיכרות היא דרך הסלולאר או המחשב. שיטת הכרות באינטרנט שמאפשרת הכרות מהירה

יזיזות -  בין הרגש להנאה

יזיזות - בין הרגש להנאה

פורסם בתאריך: 10/10/2011 14:01:28

יזיזים ויזיזות הם אנשים שמחפשים את האחד שיהיה שם כאשר הם רוצים סקס, אחד שיוכל לרגש אותם ללא מחויבות.

מפגשים לבעלי הון

מפגשים לבעלי הון

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/02/2026 11:47:06

מקום ייחודי להכרויות לעשירים ולבעלי מעמד, עם דגש על איכות הקשרים והחיבור האמיתי בין המשתמשים. סביבה בטוחה ומעודנת לכל חבר.

במה כדאי להתמקד כשמחפשים זוגיות?

במה כדאי להתמקד כשמחפשים זוגיות?

פורסם בתאריך: 11/05/2021 10:45:49

למה לנו אין זוגיות? מה לא בסדר בנו? איך אנו צריכים להתנהג כדי למצוא זוגיות יציבה? כולם היו בשלב הזה מתי שהוא והדרך לעבור את השלב הזה הוא להתמקד. במה להתמקד על כך נענה בכתבה הבאה.

לשבור את הקרח - שאלות ומשחקים שיעזרו לכם להפיג את המבוכה

לשבור את הקרח - שאלות ומשחקים שיעזרו לכם להפיג את המבוכה

פורסם בתאריך: 07/04/2021 12:38:55

פגישה עם מישהי או מישהו שלא פגשתם פיזית קודם לכן תמיד תהיה מביכה או מלאת התרגשות גם אם היו בניכם שיחות קודמות.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר