אהבה כמו בסרטים

אהבה כמו בסרטים- האם זה קיים?

הרבה מאיתנו רוצים אהבה כמו בסרטים, האם ניתן להשיג דבר כזה, ואיך?

אהבה כמו בסרטים - האם זה קיים?

כאשר מדברים על אהבה מהסרטים, לא בהכרח מדברים על בית עם בריכה.
אהבה כמו בסרטים, כיצד משיגים את אותה האהבה. כאשר רוצים לגעת במקום הנכון ביותר ולאהוב במקום האמיתי, מדברים על היכולת לממש ולהפוך את הסרט לאמיתי. אהבה כמו בסרטים. אהבה בלתי נשכחת. אהבה כמו בסרטים ניתנת להשגה אם מבינים את האפשרויות הניתנות בפועל. אהבה בלתי נשכחת שמקורה בסרט או במציאות? אנשים אשר מאוהבים יעידו כי ניתן לממש אהבה ולהפוך אותה למציאות של אותו תסריט.

להשיג את האהבה - אהבה מהסרטים

להשיג את האהבה. בכל אדם קיים הרצון להשיג את משוש התקווה. אהבה אחת מעל לכל. לאהוב מהמקום האחר, אהבה שאין בה כעס, גאווה ושאר ירקות. לאהוב בצורה תמימה, לא להתבייש להגיד סליחה ולקיים את האמירה כי גם עץ מתכופף נוכח הסערה הקרבה ובאה. האם זה אפשרי? האנשים הבוגרים של העדה החיים בקרבנו יכולים להעיד כי יש בהחלט לא מעט אפשריות של אהבה כמו בסרטים, רומנטיקה, אינטימיות הבאה לידי ביטוי בהתעלסות רכה ונעימה והתאהבות חוזרת ונשנית נוכח כך. כיצד מבעירים את הלהבה ומשאירים אותה? יש לזה חלק גדול ביותר כאשר מדברים על שימור אותה אהבה מהסרטים.

להלהיב את הלהבה

להגדיל את הלהבה הקטנה. אפשר בהחלט להעיד כי ניתן להשיג את האהבה בדרך אחרת. להפעים ולהנציח את האהבה שניתן לראות רק בסרטים. לעיתים רואים אנו תמונות חוזרות ונשנות של התעלסות בלתי נגמרת, כמה שבועות של שכרון חושים שאי אפשר להפסיק לגעת, ללטף ולהרגיש את הכאב מבצבץ נוכח הרגישות היתרה אותה מספק המגע, התחושה וכל מה שביניהם. גם בעתיד וגם בהווה אפשר להלהיב את הרגש. אפשר בהחלט להניע אותו למקום הנכון ביותר. אהבה כמו בסרטים באמצעות התעלסות חוזרת, ליטוף בלתי נגמר, נשיקות עדינות ולא בהכרח בשארי הגוף אלא בשפתיים, בצוואר ואיפה שהלב נמצא בכל חלקיו. לנשק, לחבק, ללטף ובעיקר להתעלס.

לשאול את המומחים - אהבה בעבר, הווה ועתיד

הדור הישן בהחלט יכול להעיד על המצב הישן. הוא בכל פעם מעצים את האהבה ומעניק לה את היכולת להרקיע לשחקים. כל אדם המכיר באהבה, מעניק לה אריכות ימים ומאידך, מעיד כי אין הדבר תלוי רק בסקס בבוקר, בצהריים או בערב, לצד הדברים הללו, קיים המגע, ההתבוננות בעיניים, היכולת לחבוק אחד את השני מבלי לעשות דבר ובעיקר שלא לאבד את המבט בעיניים. אותו המבט המזכיר בכל פעם מדוע נולדה שם אהבה. מה מקורה של אותה האהבה? מדוע רוב האנשים ממשיכים לפתח את אפקט הסרט החוזר ונשנה. לא מעט אנשים מחפשים לשמר את הקיים.

האם גם אתם חיים את האהבה בכל יום מחדש? ספרו לנו על אותה אהבה שאתם קוראים לה סרט חייכם. נשמח לשמוע.

אהבה כמו בסרטים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הדודה  שמציקה עם חתונה.

הדודה שמציקה עם חתונה.

פורסם בתאריך: 20/09/2012 15:59:16

שמדובר בחתונה יש להיות בטוחים כי מדובר בבני זוג אשר ילוו אותנו לכל חיינו. אז למה הדודה תמיד מציקה עם החתונה?

בגדים סקסיים לחוויה

בגדים סקסיים לחוויה

פורסם בתאריך: 27/03/2012 15:40:03

עם השנים סקס מאבד ממשיכתו החייתית שהייתה שם בהתחלה. אחת הדרכים לשפר את הסקס הינה להוסיף בגדים סקסיים.

רווקה בגיל 30

רווקה בגיל 30

פורסם בתאריך: 18/07/2011 10:07:34

לא פשוט להיות בחורה הנושקת לגיל 30 וללא בן זוג. גברים בגילאים אלה מעדיפים לרוב נשים צעירות מהם וכאן נוצרת הבעיה.

אימון לזוגיות

אימון לזוגיות

פורסם בתאריך: 18/08/2011 10:42:55

בני אדם נבדלים אחד מהשני, לעיתים הבדלים אלו אינם ניתנים לגישור, ולכן זוגות פונים למאמני זוגיות אז מתי כדי לגשת לייעוץ זוגי?

הלבשה תחתונה סקסית

הלבשה תחתונה סקסית

פורסם בתאריך: 01/09/2011 12:28:54

רוצים להדליק את בן/בת הזוג? אין כמו פריט הלבשה תחתונה סקסי כדי לחמם ביניכם את העניינים.

מתי לעשות מפגש משפחתי

מתי לעשות מפגש משפחתי

פורסם בתאריך: 31/05/2012 13:47:11

אחד מאבני הדרך החשובים בביסוס הקשר הוא המפגש המשפחתי. השאלה שנשארה היא התזמון. מתי לעשות מפגש משפחתי?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר