רווקות מאוחרת

בכל חתונה מאחלים לכם בקרוב אצלכם

בעשור השני לחיינו, אי שם בתקופת הצבא, אנו מתחילים להתעניין בצד השני למטרות רציניות. אנו מתחילים לבדוק את הצד, נכנסים לקשרים, יוצאים מקשרים ובסביבות גיל 25-28 מוצאים את האחד או האחת ומתחתנים. ואז יש תהליך שבו החבר או החברה הראשונים מתחתנים ואחריהם מגיעים כל שאר החבר´ה ותמיד בכל חבורה כזו יש את האחד שעדיין לא מצא את הזוגיות שלו. החיים מתקדמים, לחברים יש ילדים ואתם עוד לבד. כל אירוע משפחתי מלווה בשאלות משפחתיות ששואלות מתי יגיע תורך ובכל אירוע חתונה מאחלים לכם בקרוב אצלכם, המשפט שיכול להוציא אתכם מדעתכם.
איך מתמודדים? ומה עושים עד מציאת האחד או האחת שלכם?

מקבלים את המצב ונהנים
השלב הראשון במצב של רווקות מאוחרת הוא לקבל קודם את המצב ולהבין שלא הכל גרוע. הדשא של השכן תמיד יהיה ירוק יותר. בזמן שהחברים שלכם נהנים מלילות ללא שינה והחלפת טיטולים, לכם יש זמן להנות מהחיים. זה בדיוק הזמן לצאת לחו"ל להנות מכל רגע ולקבל את זה שהאחד או האחת שלכם מחכים לכם ובינתיים זה הזמן להנות מכל הסיטואציה ולא לבזבז את הזמן על להיות מבואסים. עוד יהיו לכם זמנים שבהם לא יהיה לכם זמן ותחוו בדיוק את מה שהחברים שלכם חווים כרגע, רק טיפה יותר מאוחר.

לא יושבים על זרי הדפנה
אם חשוב לכם כן למצוא זוגיות, אל תחכו שהיא תבוא משום מקום. עליכם לעשות פעולות שעשויות לקרב אתכם. תוכלו לנסוע לחו"ל ולמצוא ישראלים שנוסעים גם, אולי שם מסתתרת או מסתתר בן או בת הזוג שלכם. הירשמו לאתר הכרויות ונסו לצאת לדייטים. אתרי הכרויות הם אפשרות מצוינת להכרות של זוגיות חדשה וטובה כאשר אתם נמצאים ברווקות מאוחרת.

לפתח את עצמכם
כשאתם ברווקות מאוחרת, זה בדיוק הזמן הנכון לפתח את עצמכם בהיבטים אחרים כמו השכלה, קריירה, תחביבים. אלו דברים שניתן לעשות גם בזוגיות, אך עכשיו, כאשר הזמן הוא מאה אחוז שלכם, תוכלו לעשות דברים עבורכם, לפתח את עצמכם ואולי על הדרך גם להכיר אנשים חדשים שבניהם מסתתרת גם אהבה.

להכיר את עצמכם יותר טוב
אם אינכם עדיין בזוגיות, זה בדיוק הזמן להכיר את עצמכם טוב יותר. להכיר את החזקות שלכם, החולשות שלכם, מה אתם אוהבים ומה פחות. מקדו את עצמכם לגבי הזוגיות שאתם מחפשים. כל אלו יעזרו לכם בהמשך כאשר תרצו למצוא זוגיות טובה, יציבה, לאורך זמן.
לסיכום, להיות ברווקות מאוחרת זה לא תמיד נעים, אבל זה גם לא כזה נורא. זה מאפשר לכם הזדמנות לעשות דברים עבור עצמכם, לפתח את עצמכם ולגבש זהות טובה יותר עבור הזוגיות שתהיה בהמשך. זכרו, לא מדובר בגזירת שמיים, הזוגיות תגיע ואפילו תפתיע אתכם.
רווקות מאוחרת

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לאהוב או להתאהב ?

לאהוב או להתאהב ?

פורסם בתאריך: 26/07/2012 15:18:24

לבטח שאלתם את ההורים שלכם איך הם הכירו? מה שבטוח שזה היה שונה מההווה שלנו

גם נשים רק רוצות לעשות כיף

גם נשים רק רוצות לעשות כיף

פורסם בתאריך: 23/02/2016 16:23:25

אתן נשים ואתן רוצות לכייף, להתרגש ולהתאהב, ולכן אתן זקוקות לאביר הזה שיסחף אתכן ויעניק לכן בדיוק את מה שמגיע לכן.

"אני אראה לך את שלי ואת תראי לי את שלך" - תורת הסקסטינג

פורסם בתאריך: 17/11/2014 15:52:46

חשיפה ראונה: "סקס קפה" בסיפור סקסטינג מפתה במיוחד שגם אנחנו לא יכולנו להיוותר אדישים אליו. קיראו, הפנימו והתחילו ליישם.

כל מה שצריך לדעת על מזל קשת

כל מה שצריך לדעת על מזל קשת

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 04/12/2024 15:46:52

מאמר זה חושף את עולמם המרתק של בני מזל קשת - אינדיבידואליסטים בעלי נשמה חופשית וכושר חשיבה יוצא דופן.

איך לטפל בלב שבור?

איך לטפל בלב שבור?

פורסם בתאריך: 28/02/2024 12:19:54

במאמר זה ניתן לכם מספר אסטרטגיות וטכניקות בדרך לריפוי של לב שבור, צעד אחר צעד במסע הקשה ובדרך לריפוי

איך לצלם את עצמך לאתרי הכרויות

איך לצלם את עצמך לאתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 27/07/2021 14:12:25

החלטתם לפתוח פרופיל באתר היכרויות? החלטה מצוינת! עליכם להציג את עצמכם בצורה כמה שיותר מפורטת באמצעות אתר ההיכרויות

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר