דייט ראשון – מה עושים

מה אני אלבש?

בקיצור ולעניין – בגד נוח. כמובן שצריכה להיות התאמה עם המקום אליו אתם הולכים אך כמה נקודות שתופסות כמעט לכל מקום: שמלה קצרה וצמודה לא נכנסת לקטגוריית הבגדים הנוחים. גם חולצה עם כתפיות בעייתיות שנופלות כל הזמן נשארת בחוץ. ג´ינס וחולצה בכל צבע שתבחרו (רק שלא תהייה עם ציור מחזיר אור עלייה – אחרי הכל, אתם מעוניינים שהאדם שמולכם יצליח להתעניין בכם) זו הבחירה המתאימה ביותר. גברים – נעליים אלגנטיות או נעלי הליכה עושות את העבודה. בנות – בשבילנו המציאו את נעלי העקב. מעבר לעובדה שהן מקשות עלינו לברוח במקרה הצורך, הן גורמות לנו למתוח את הכתפיים לאחור וללכת זקופות, מאריכות את הרגל ומשוות לנו מראה רזה יותר וגובה שלפעמים די חסר. אפילו עקבים נמוכים יוסיפו הרבה להופעה ולהרגשה הטובה (מומלץ). טיפ נוסף לבנות – הצוואר והכתפיים הם מקומות סקסיים – דאגו שלפחות אחד מהם יישאר חשוף.

לאן לצאת?

תלוי בסוג האנשים שאתם ועד כמה אתם מכירים את האדם שאיתו אתם יוצאים. אם אתם לא מכירים כלל לפני הדייט ולא נפגשתם מעולם, כדאי ללכת למקום שבו לא תהיו לבד. השאלה אם ללכת לבית קפה (שבו תוכלו לדבר בנוחות ובשקט ולהכיר לעומק האחד את השניה) או לצאת לפאב (שבו תהייה לכם הזדמנות לשתות ולהשתחרר) זו כבר החלטה שלכם. אם כבר נפגשתם ואת סומכת עליו (אל תיפגעו בנים, זאת האמת) תוכלו להיפגש גם במקום שבו תהיו יחסית לבד, כמו חוף הים או המרפסת בבית.

על מה לדבר? ועל מה לא לדבר?

תקראו טוב טוב את המשפט הבא: את כל הדברים שלא הייתם רוצים לדעת על מישהו ממש בתחילת הקשר – אל תספרו. וזה כולל את האקסים, נושאים כבדים כמו סבתא חולה או ריח רע מכפות הרגליים, וכמובן, אם יש חוסר חיבה לילדים. אל תדברו רק על עצמכם. הצורה הטובה ביותר לנהל שיחה היא לדעת מתי להקשיב ומתי לדבר. אל תשאלי אותו כל הערב שאלות. תני לו לדבר ולספר על עצמו במשך כ10 דקות ואז ספרי על עצמך. לרגעים בהם נוצר שקט מותח – הכינו נושאי שיחה מראש. זיכרו, כי אם שאלתם שאלה ובן/בת הזוג מתחמק/ת מתשובה ישירה – כנראה יש סיבה טובה שתתגלה בהמשך. זיכרו את המשפט הידוע: "אם לא תשאל, אני לא אצטרך לשקר".

משלם?

ברכותיי. הגעתם לסוף הדייט. עקב העולם השיוויוני והנאור שבו אנו חיים, את צריכה לקבל את העובדה כי יכול להיות שתשלמי גם את על חצי מהארוחה. למרות שאם הגבר שאת יוצאת איתו הוא ג´נטלמן אמיתי הוא יציע לשלם. אני בעד ויכוח קצרצר במהלכו תראי נכונות לשלם ובסופו, אם הגבר עקשן והוא רוצה לשלם, הציעי להשאיר טיפ. אם הרגשתם חיבור וכבר דיברתם עם העתיד, הציעי לשלם בדייט הבא. זיכרי כי לגברים אין כל בעייה לשלם עלייך; הם פשוט לא מוכנים שזה ייתפס בעינייך כמובן מאליו.

נשיקה – כן או לא?

במקרה שהוא מוצא חן בעינייך אך לא עשה כל צעד במהלך הדייט, נשקי אותו לשלום על הלחי וספרי לו שנהנית. כעת הכדור בידיים שלו.
שיהיה בהצלחה!

יצאתם לדייטים מוצלחים או גרועים ורוצים לספר לנו על הלקחים? שתפו אותנו!
דייט ראשון – מה עושים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

טיפים שימושיים למציאת האחד באתרי היכרויות

טיפים שימושיים למציאת האחד באתרי היכרויות

פורסם בתאריך: 19/10/2021 10:40:03

קלות ההרשמה והנוחות שניתן בכל רגע נתון אפילו מהסלולר להיכנס ולדפדף בין עשרות האפשרויות לחיפוש האחד שלכם.

הצעות נישואין

הצעות נישואין

פורסם בתאריך: 02/06/2011 12:17:42

הצעת נישואין היא הרגע המרגש ביותר במערכת יחסים, אז איך עושים את זה נכון ולמה לרובנו יש תחושה של פספוס.

נעים להכיר, מזל אריה

נעים להכיר, מזל אריה

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 29/07/2024 14:56:07

מדריך מקיף על מזל אריה. כל מה שצריך לדעת על מאפיינים כלליים, תכונות ואיך הם מתנהלים במערכות יחסים.

סקס בדייט הראשון

סקס בדייט הראשון

פורסם בתאריך: 17/11/2021 14:54:48

בגיל הנעורים יכולנו לחכות במשך חודשי זוגיות רבים עד לסקס המיוחל. אבל גם היום סקס בדייט הראשון הוא לא עניין של מה בכך.

איך למצוא אהבה

איך למצוא אהבה

פורסם בתאריך: 23/04/2014 09:03:39

רבות הדרכים למצוא אהבה, לעתים רחוקות היא באה בקלות אבל רוב הפעמים היא קשה מאד להשגה... איך מוצאים אותה ולמה זה כל כך קשה?

משפטי פתיחה

משפטי פתיחה

פורסם בתאריך: 12/04/2012 10:19:22

משפטי פתיחה אינם מיתוס. רבים מאיתנו משתמשים בהם בכדי לזכות בתשומת הלב של מושא התשוקה והאהבה שלנו .

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר