דייט ראשון – מה עושים

מה אני אלבש?

בקיצור ולעניין – בגד נוח. כמובן שצריכה להיות התאמה עם המקום אליו אתם הולכים אך כמה נקודות שתופסות כמעט לכל מקום: שמלה קצרה וצמודה לא נכנסת לקטגוריית הבגדים הנוחים. גם חולצה עם כתפיות בעייתיות שנופלות כל הזמן נשארת בחוץ. ג´ינס וחולצה בכל צבע שתבחרו (רק שלא תהייה עם ציור מחזיר אור עלייה – אחרי הכל, אתם מעוניינים שהאדם שמולכם יצליח להתעניין בכם) זו הבחירה המתאימה ביותר. גברים – נעליים אלגנטיות או נעלי הליכה עושות את העבודה. בנות – בשבילנו המציאו את נעלי העקב. מעבר לעובדה שהן מקשות עלינו לברוח במקרה הצורך, הן גורמות לנו למתוח את הכתפיים לאחור וללכת זקופות, מאריכות את הרגל ומשוות לנו מראה רזה יותר וגובה שלפעמים די חסר. אפילו עקבים נמוכים יוסיפו הרבה להופעה ולהרגשה הטובה (מומלץ). טיפ נוסף לבנות – הצוואר והכתפיים הם מקומות סקסיים – דאגו שלפחות אחד מהם יישאר חשוף.

לאן לצאת?

תלוי בסוג האנשים שאתם ועד כמה אתם מכירים את האדם שאיתו אתם יוצאים. אם אתם לא מכירים כלל לפני הדייט ולא נפגשתם מעולם, כדאי ללכת למקום שבו לא תהיו לבד. השאלה אם ללכת לבית קפה (שבו תוכלו לדבר בנוחות ובשקט ולהכיר לעומק האחד את השניה) או לצאת לפאב (שבו תהייה לכם הזדמנות לשתות ולהשתחרר) זו כבר החלטה שלכם. אם כבר נפגשתם ואת סומכת עליו (אל תיפגעו בנים, זאת האמת) תוכלו להיפגש גם במקום שבו תהיו יחסית לבד, כמו חוף הים או המרפסת בבית.

על מה לדבר? ועל מה לא לדבר?

תקראו טוב טוב את המשפט הבא: את כל הדברים שלא הייתם רוצים לדעת על מישהו ממש בתחילת הקשר – אל תספרו. וזה כולל את האקסים, נושאים כבדים כמו סבתא חולה או ריח רע מכפות הרגליים, וכמובן, אם יש חוסר חיבה לילדים. אל תדברו רק על עצמכם. הצורה הטובה ביותר לנהל שיחה היא לדעת מתי להקשיב ומתי לדבר. אל תשאלי אותו כל הערב שאלות. תני לו לדבר ולספר על עצמו במשך כ10 דקות ואז ספרי על עצמך. לרגעים בהם נוצר שקט מותח – הכינו נושאי שיחה מראש. זיכרו, כי אם שאלתם שאלה ובן/בת הזוג מתחמק/ת מתשובה ישירה – כנראה יש סיבה טובה שתתגלה בהמשך. זיכרו את המשפט הידוע: "אם לא תשאל, אני לא אצטרך לשקר".

משלם?

ברכותיי. הגעתם לסוף הדייט. עקב העולם השיוויוני והנאור שבו אנו חיים, את צריכה לקבל את העובדה כי יכול להיות שתשלמי גם את על חצי מהארוחה. למרות שאם הגבר שאת יוצאת איתו הוא ג´נטלמן אמיתי הוא יציע לשלם. אני בעד ויכוח קצרצר במהלכו תראי נכונות לשלם ובסופו, אם הגבר עקשן והוא רוצה לשלם, הציעי להשאיר טיפ. אם הרגשתם חיבור וכבר דיברתם עם העתיד, הציעי לשלם בדייט הבא. זיכרי כי לגברים אין כל בעייה לשלם עלייך; הם פשוט לא מוכנים שזה ייתפס בעינייך כמובן מאליו.

נשיקה – כן או לא?

במקרה שהוא מוצא חן בעינייך אך לא עשה כל צעד במהלך הדייט, נשקי אותו לשלום על הלחי וספרי לו שנהנית. כעת הכדור בידיים שלו.
שיהיה בהצלחה!

יצאתם לדייטים מוצלחים או גרועים ורוצים לספר לנו על הלקחים? שתפו אותנו!
דייט ראשון – מה עושים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

משחקים משותפים

משחקים משותפים

פורסם בתאריך: 03/05/2012 11:32:26

משחקים משותפים הם דרך נהדרת להכניס עניין לקשר. לא מאוחר עדיין לשחק במשחקים של פעם, המכניסים פלפל למיניות.

אהבה בזמנים משתנים

אהבה בזמנים משתנים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 19/01/2026 11:14:55

התקופה האחרונה שינתה את השגרה של כולנו והגבירה את הצורך בקשר אנושי. בין חוסר ודאות לשינויים יומיומיים, יותר אנשים מחפשים קרבה.

קאמה סוטרא

קאמה סוטרא

פורסם בתאריך: 03/01/2012 16:08:17

הודית עתיקה ומסתורית. הקאמה סוטרא ממשיכה לעורר משיכה רבה מצד מערביים המעוניינים בהסתכלות שונה בחיי המין שלהם.

איך להכיר בן או בת זוג לפרק ב´?

איך להכיר בן או בת זוג לפרק ב´?

פורסם בתאריך: 27/06/2022 15:42:56

להכיר אדם ליחסים עבור פרק ב´ זה ממש לא דומה להכרות של פרק א´. הרצונות הם שונים וממש אחרים ולפעמים אנו מגיעים עם מטען רגשי.

בליינד דייט

בליינד דייט

פורסם בתאריך: 30/08/2011 11:06:36

איך בוחרים את הלוק המנצח לבליינד דייט? הכנו עבורכם מדריך שיעזור להפוך את הבליינד דייט הבא שלכם לחלומי.

ניצוץ קטן, חוויה גדולה

ניצוץ קטן, חוויה גדולה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/05/2026 13:54:30

סוד קטן שפותח דלת לחוויה גדולה ומלאת ריגוש.
אווירה מיוחדת, רגעים בלתי נשכחים ותחושה שונה מהרגיל.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר