דרכים לפתות את הצד השני

תשוקה מינית היא תחושה חמקמקה ביותר. יכולים להיות אנשים ש-´´על הנייר´´ יהיו מדהימים, אך לא יעוררו אצלנו שום תשוקה. לעומת זאת, ישנם אנשים שבתכל´ס לא נראים משהו. אבל מבחינתו יש להם סקס אפיל ברמה אדירה ורק מבט חטוף שלהם יספיק בכדי לעורר בנו תשוקה אדירה. האלמנט הלא-מוסבר הזה של תשוקה, טומן בחובו פוטנציאל לסקס עוצמתי וחוויתי. יותר מכך, העובדה כי לעיתים אנו צריכים ליצור מצב של פיתוי ומשיכה בכדי לזכות בלילה מלא במנעמים, מגבירה עוד יותר את ההנאה מהחוויה.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב א´.

בואו נצא מתוך נקודת הנחה כי מדובר בגבר/אישה שלא סגורים על השאלה אם הם מעוניינים בכם או לא. זאת מכיוון כי במידה והם כן היו מעוניינים לא הייתם זקוקים להדרכה מיוחדת, אלא רק לפעול מבלי לפשל.
אני אוהב להתייחס לכל עניין הפיתוי כמבצע צבאי. השלב הראשון הוא איסוף מודיעין. איסוף מודיעין מתבצע בעזרת שימוש במקורות חיצוניים, כגון פרופיל בפייסבוק ואנשים שקרובים למושא הפיתוי. כשאתם אוספים מידע ממקורות אנושיים, היזהרו לא לחשוף את עצמכם. נסו לשוחח על נושאים כלליים ולאסוף את המידע בעקיפין.
ערוץ מידע אחר הוא מושא התשוקה עצמו. שוחחו בביטחון על נושאים שקשורים למין. מומלץ להעלות נושאים שכאלו רק כאשר אתם נמצאים באווירה מבודחת, או משוחררת כמו לאחר כוסית או שתיים.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ב´.

שלב זה צריך להיות משולב עם השלב הקודם והוא כולל מעבר משיחות למעשים. יש כאלו שמצליחים לבצע את השלב הזה במיידיות, זה תלוי בהזדמנות, באופי ובסיטואציה. מדיבורים על נושאים מיניים עוברים למעשים. צריך להתייחס לסיטואציה פשוט כמו שהיא, מצב של קרבה בין גבר ואישה שמוביל בשיא הטבעיות למגע מיני בדרגות קרבה משתנות.
במידה ואתם רואים שהעניין לוקח קצת יותר זמן מהמצופה תמשיכו לזרום בקלילות. מה שאני עושה במצבים שכאלו הוא משיכה של העניין לתקופת זמן קצרה יחסית, שבועיים שלושה לדוגמא ואם אז לא הולך אני פשוט משאיר את זה תלוי כהשקעה שכבר ביצעתי לעתיד.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ג´.

שלב זה גם קשור לשלב הקודם ובו אתם פועלים במידה ולא הצלחתם להגיע למגע מיני בשלב ב´. אני תמיד דוגל בשיטה של הסתכלות לוגית על הרווח העתידי מכל אדם. במידה והתנהגתם כהלכה בשלב ב´, תמיד יהיה סיכוי שבעתיד עוד תזכו לערב מסחרר חושים עם מושא תשוקתכם.
גם במידה ואתם רואים שעשיתם קצת פדיחות אל תפסלו לגמרי אפשרות להצלחה עתידית. עכשיו כשהצד השני חושב שאתם בכיס הקטן שלו, הגיע תורכם לשחק אותה קשים להשגה. מניסיוני זה עובד וגם אם לא, אין מה להפסיד.

מקווים שהצלחנו לסייע לכם בנושא החשוב הזה. ספרו לנו על דרכים משלכם לפתות את הצד השני.
דרכים לפתות את הצד השני

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

להתאהב בקלות

להתאהב בקלות

פורסם בתאריך: 22/03/2012 14:23:20

לכולנו יש את החבר/ה האלו שמתאהבים בקלות, אולי אפילו אנחנו סובלים מאותה בעיה. איך אפשר להתמודד עם זה?

השפעת מזג האוויר על מצב הרוח וההכרויות

השפעת מזג האוויר על מצב הרוח וההכרויות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/01/2026 13:29:49

מה הקשר בין התחזית הרגשית לתחזית מזג האוויר? שינויי עונות משפיעים על מצב הרוח, הביטחון והנכונות להכיר.

השוקולד וחיי האהבה

השוקולד וחיי האהבה

פורסם בתאריך: 07/08/2012 13:03:49

כאשר גבר מביא לאישה שלו שוקולד, ככה סתם, בלי סיבה – יש לזה סיבה טובה, הפתעה מתוקה שעושה רק טוב.

על מה כדאי לדבר באתרי הכרויות?

על מה כדאי לדבר באתרי הכרויות?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 01/08/2024 15:30:21

גלו את הנושיאם המושלמים לשיחה באתרי הכרויות. למדו אילו נושאים מעוררים עניין ומושכים תשומת לב ומגדילים פוטנציאל לקשר רומנטי.

מתי לעשות מפגש משפחתי

מתי לעשות מפגש משפחתי

פורסם בתאריך: 05/07/2012 12:39:36

אחד מאבני הדרך החשובים בביסוס הקשר הוא המפגש המשפחתי. השאלה שנשארה היא נושא התזמון. מתי לעשות מפגש משפחתי?

קשר רציני VS קשר לסטוץ

קשר רציני VS קשר לסטוץ

פורסם בתאריך: 03/03/2021 12:15:15

אם גם אתם מהמתלבטים בנוגע להתחלת קשר רציני או קשר לסטוץ - הנה כמה נקודות שיעזרו לכם להכריע בנושא

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר