דרכים לפתות את הצד השני

תשוקה מינית היא תחושה חמקמקה ביותר. יכולים להיות אנשים ש-´´על הנייר´´ יהיו מדהימים, אך לא יעוררו אצלנו שום תשוקה. לעומת זאת, ישנם אנשים שבתכל´ס לא נראים משהו. אבל מבחינתו יש להם סקס אפיל ברמה אדירה ורק מבט חטוף שלהם יספיק בכדי לעורר בנו תשוקה אדירה. האלמנט הלא-מוסבר הזה של תשוקה, טומן בחובו פוטנציאל לסקס עוצמתי וחוויתי. יותר מכך, העובדה כי לעיתים אנו צריכים ליצור מצב של פיתוי ומשיכה בכדי לזכות בלילה מלא במנעמים, מגבירה עוד יותר את ההנאה מהחוויה.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב א´.

בואו נצא מתוך נקודת הנחה כי מדובר בגבר/אישה שלא סגורים על השאלה אם הם מעוניינים בכם או לא. זאת מכיוון כי במידה והם כן היו מעוניינים לא הייתם זקוקים להדרכה מיוחדת, אלא רק לפעול מבלי לפשל.
אני אוהב להתייחס לכל עניין הפיתוי כמבצע צבאי. השלב הראשון הוא איסוף מודיעין. איסוף מודיעין מתבצע בעזרת שימוש במקורות חיצוניים, כגון פרופיל בפייסבוק ואנשים שקרובים למושא הפיתוי. כשאתם אוספים מידע ממקורות אנושיים, היזהרו לא לחשוף את עצמכם. נסו לשוחח על נושאים כלליים ולאסוף את המידע בעקיפין.
ערוץ מידע אחר הוא מושא התשוקה עצמו. שוחחו בביטחון על נושאים שקשורים למין. מומלץ להעלות נושאים שכאלו רק כאשר אתם נמצאים באווירה מבודחת, או משוחררת כמו לאחר כוסית או שתיים.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ב´.

שלב זה צריך להיות משולב עם השלב הקודם והוא כולל מעבר משיחות למעשים. יש כאלו שמצליחים לבצע את השלב הזה במיידיות, זה תלוי בהזדמנות, באופי ובסיטואציה. מדיבורים על נושאים מיניים עוברים למעשים. צריך להתייחס לסיטואציה פשוט כמו שהיא, מצב של קרבה בין גבר ואישה שמוביל בשיא הטבעיות למגע מיני בדרגות קרבה משתנות.
במידה ואתם רואים שהעניין לוקח קצת יותר זמן מהמצופה תמשיכו לזרום בקלילות. מה שאני עושה במצבים שכאלו הוא משיכה של העניין לתקופת זמן קצרה יחסית, שבועיים שלושה לדוגמא ואם אז לא הולך אני פשוט משאיר את זה תלוי כהשקעה שכבר ביצעתי לעתיד.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ג´.

שלב זה גם קשור לשלב הקודם ובו אתם פועלים במידה ולא הצלחתם להגיע למגע מיני בשלב ב´. אני תמיד דוגל בשיטה של הסתכלות לוגית על הרווח העתידי מכל אדם. במידה והתנהגתם כהלכה בשלב ב´, תמיד יהיה סיכוי שבעתיד עוד תזכו לערב מסחרר חושים עם מושא תשוקתכם.
גם במידה ואתם רואים שעשיתם קצת פדיחות אל תפסלו לגמרי אפשרות להצלחה עתידית. עכשיו כשהצד השני חושב שאתם בכיס הקטן שלו, הגיע תורכם לשחק אותה קשים להשגה. מניסיוני זה עובד וגם אם לא, אין מה להפסיד.

מקווים שהצלחנו לסייע לכם בנושא החשוב הזה. ספרו לנו על דרכים משלכם לפתות את הצד השני.
דרכים לפתות את הצד השני

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

יזיזות -  בין הרגש להנאה

יזיזות - בין הרגש להנאה

פורסם בתאריך: 10/10/2011 14:01:28

יזיזים ויזיזות הם אנשים שמחפשים את האחד שיהיה שם כאשר הם רוצים סקס, אחד שיוכל לרגש אותם ללא מחויבות.

טו באב לוהט

טו באב לוהט

פורסם בתאריך: 15/08/2011 12:44:13

חשבתם שט"ו באב זה חג שחוגגים רק בפגישה רומנטית עם בת הזוג? תחשבו שוב, כנסו ותלמדו איך באמת חוגגים בט"ו באב

איך לנשק בחורה?

איך לנשק בחורה?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 29/10/2024 13:32:57

נשיקה ראשונה היא חוויה מיוחדת שיכולה להיות מרגשת ומלחיצה כאחד. מוזמנים לקראו את המאמר ולגלות סודות של הנשיקה הראשונה.

הפרטנר המושלם – האם באמת יש חיה כזאת?

הפרטנר המושלם – האם באמת יש חיה כזאת?

פורסם בתאריך: 02/01/2024 11:22:32

מיהו הפרטנר המושלם? האם זוהי לא אחת מהשאלות הגדולות בכל מערכת יחסים. האם אנחנו יודעים למצוא את הפרטנר המושלם?

הסודות נחשפים - כך תוכל להעצים את הזוגיות

הסודות נחשפים - כך תוכל להעצים את הזוגיות

פורסם בתאריך: 13/04/2021 14:36:43

הנה כמה סיבות שגורמות לגברים רבים לא להצליח לשמר את הזוגיות לטווח ארוך ואספנו כמה דרכים איך כן אפשר להעצים את הזוגיות ולהמשיכה לשנים רבות.

איך לבנות פרופיל שקשה לעמוד בפניו?

איך לבנות פרופיל שקשה לעמוד בפניו?

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 11/04/2024 15:52:56

אתרי היכרויות הם מתנה גדולה עבור לא מעט רווקים ורווקות בעידן הנוכחי, כיוון שבאמצעותם כל אחד יכול למצוא את הזיווג המתאים לו אפילו מבלי לצאת מהבית!

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר