דרכים לפתות את הצד השני

תשוקה מינית היא תחושה חמקמקה ביותר. יכולים להיות אנשים ש-´´על הנייר´´ יהיו מדהימים, אך לא יעוררו אצלנו שום תשוקה. לעומת זאת, ישנם אנשים שבתכל´ס לא נראים משהו. אבל מבחינתו יש להם סקס אפיל ברמה אדירה ורק מבט חטוף שלהם יספיק בכדי לעורר בנו תשוקה אדירה. האלמנט הלא-מוסבר הזה של תשוקה, טומן בחובו פוטנציאל לסקס עוצמתי וחוויתי. יותר מכך, העובדה כי לעיתים אנו צריכים ליצור מצב של פיתוי ומשיכה בכדי לזכות בלילה מלא במנעמים, מגבירה עוד יותר את ההנאה מהחוויה.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב א´.

בואו נצא מתוך נקודת הנחה כי מדובר בגבר/אישה שלא סגורים על השאלה אם הם מעוניינים בכם או לא. זאת מכיוון כי במידה והם כן היו מעוניינים לא הייתם זקוקים להדרכה מיוחדת, אלא רק לפעול מבלי לפשל.
אני אוהב להתייחס לכל עניין הפיתוי כמבצע צבאי. השלב הראשון הוא איסוף מודיעין. איסוף מודיעין מתבצע בעזרת שימוש במקורות חיצוניים, כגון פרופיל בפייסבוק ואנשים שקרובים למושא הפיתוי. כשאתם אוספים מידע ממקורות אנושיים, היזהרו לא לחשוף את עצמכם. נסו לשוחח על נושאים כלליים ולאסוף את המידע בעקיפין.
ערוץ מידע אחר הוא מושא התשוקה עצמו. שוחחו בביטחון על נושאים שקשורים למין. מומלץ להעלות נושאים שכאלו רק כאשר אתם נמצאים באווירה מבודחת, או משוחררת כמו לאחר כוסית או שתיים.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ב´.

שלב זה צריך להיות משולב עם השלב הקודם והוא כולל מעבר משיחות למעשים. יש כאלו שמצליחים לבצע את השלב הזה במיידיות, זה תלוי בהזדמנות, באופי ובסיטואציה. מדיבורים על נושאים מיניים עוברים למעשים. צריך להתייחס לסיטואציה פשוט כמו שהיא, מצב של קרבה בין גבר ואישה שמוביל בשיא הטבעיות למגע מיני בדרגות קרבה משתנות.
במידה ואתם רואים שהעניין לוקח קצת יותר זמן מהמצופה תמשיכו לזרום בקלילות. מה שאני עושה במצבים שכאלו הוא משיכה של העניין לתקופת זמן קצרה יחסית, שבועיים שלושה לדוגמא ואם אז לא הולך אני פשוט משאיר את זה תלוי כהשקעה שכבר ביצעתי לעתיד.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ג´.

שלב זה גם קשור לשלב הקודם ובו אתם פועלים במידה ולא הצלחתם להגיע למגע מיני בשלב ב´. אני תמיד דוגל בשיטה של הסתכלות לוגית על הרווח העתידי מכל אדם. במידה והתנהגתם כהלכה בשלב ב´, תמיד יהיה סיכוי שבעתיד עוד תזכו לערב מסחרר חושים עם מושא תשוקתכם.
גם במידה ואתם רואים שעשיתם קצת פדיחות אל תפסלו לגמרי אפשרות להצלחה עתידית. עכשיו כשהצד השני חושב שאתם בכיס הקטן שלו, הגיע תורכם לשחק אותה קשים להשגה. מניסיוני זה עובד וגם אם לא, אין מה להפסיד.

מקווים שהצלחנו לסייע לכם בנושא החשוב הזה. ספרו לנו על דרכים משלכם לפתות את הצד השני.
דרכים לפתות את הצד השני

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

נעים להכיר, מזל דלי

נעים להכיר, מזל דלי

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/01/2026 10:31:02

מזל דלי – חשיבה חופשית, תוכן אחר וזווית שלא הולכת לפי הכללים. השראה, עומק ואותנטיות למי שחושב קדימה.

עכשיו או אף פעם? זה הזמן לקשר חדש

עכשיו או אף פעם? זה הזמן לקשר חדש

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 15/01/2026 11:44:23

זו תקופה מצוינת להתחיל קשר חדש, כשהרגשות פתוחים והזדמנויות לאהבה משמעותית צצות. רגעי סיכום והתחלות מציעים הזדמנות נהדרת.

פגוש את ההורים

פגוש את ההורים

פורסם בתאריך: 14/12/2021 14:14:05

מזל טוב לכם, הגעתם לרגע המכריע ביותר במהלך הקשר שלכם, רגע פגישת ההורים. כך עושים את זה נכון.

כל מה שרציתם לדעת על בליינד דייט ולא היה לכם את מי לשאול

כל מה שרציתם לדעת על בליינד דייט ולא היה לכם את מי לשאול

פורסם בתאריך: 09/05/2022 11:31:13

רוב בני האדם שמתעתדים לצאת לבליינד דייט מרגישים רגשות מעורבים בעיקר של חרדות, ולמרות שלא הכול שחור בבליינד דייט, הם מלווים בכמה אפיזודות מטילות אימה

איך להתמודד עם רווקות בגיל מאוחר?

איך להתמודד עם רווקות בגיל מאוחר?

פורסם בתאריך: 12/05/2021 12:28:27

בכל חבורה כזו יש את האחד שעדיין לא מצא את הזוגיות שלו. החיים מתקדמים, לחברים יש ילדים ואתם עוד לבד

הציפייה לרגע הנכון

הציפייה לרגע הנכון

פורסם בתאריך: 19/02/2013 11:32:57

סקס טוב הוא עניין של תזמון, לא פחות מאשר יכולת תכנון. הבאנו עבורכם סיפור קצר של הציפייה לרגע הנכון.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר