דרכים לפתות את הצד השני

תשוקה מינית היא תחושה חמקמקה ביותר. יכולים להיות אנשים ש-´´על הנייר´´ יהיו מדהימים, אך לא יעוררו אצלנו שום תשוקה. לעומת זאת, ישנם אנשים שבתכל´ס לא נראים משהו. אבל מבחינתו יש להם סקס אפיל ברמה אדירה ורק מבט חטוף שלהם יספיק בכדי לעורר בנו תשוקה אדירה. האלמנט הלא-מוסבר הזה של תשוקה, טומן בחובו פוטנציאל לסקס עוצמתי וחוויתי. יותר מכך, העובדה כי לעיתים אנו צריכים ליצור מצב של פיתוי ומשיכה בכדי לזכות בלילה מלא במנעמים, מגבירה עוד יותר את ההנאה מהחוויה.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב א´.

בואו נצא מתוך נקודת הנחה כי מדובר בגבר/אישה שלא סגורים על השאלה אם הם מעוניינים בכם או לא. זאת מכיוון כי במידה והם כן היו מעוניינים לא הייתם זקוקים להדרכה מיוחדת, אלא רק לפעול מבלי לפשל.
אני אוהב להתייחס לכל עניין הפיתוי כמבצע צבאי. השלב הראשון הוא איסוף מודיעין. איסוף מודיעין מתבצע בעזרת שימוש במקורות חיצוניים, כגון פרופיל בפייסבוק ואנשים שקרובים למושא הפיתוי. כשאתם אוספים מידע ממקורות אנושיים, היזהרו לא לחשוף את עצמכם. נסו לשוחח על נושאים כלליים ולאסוף את המידע בעקיפין.
ערוץ מידע אחר הוא מושא התשוקה עצמו. שוחחו בביטחון על נושאים שקשורים למין. מומלץ להעלות נושאים שכאלו רק כאשר אתם נמצאים באווירה מבודחת, או משוחררת כמו לאחר כוסית או שתיים.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ב´.

שלב זה צריך להיות משולב עם השלב הקודם והוא כולל מעבר משיחות למעשים. יש כאלו שמצליחים לבצע את השלב הזה במיידיות, זה תלוי בהזדמנות, באופי ובסיטואציה. מדיבורים על נושאים מיניים עוברים למעשים. צריך להתייחס לסיטואציה פשוט כמו שהיא, מצב של קרבה בין גבר ואישה שמוביל בשיא הטבעיות למגע מיני בדרגות קרבה משתנות.
במידה ואתם רואים שהעניין לוקח קצת יותר זמן מהמצופה תמשיכו לזרום בקלילות. מה שאני עושה במצבים שכאלו הוא משיכה של העניין לתקופת זמן קצרה יחסית, שבועיים שלושה לדוגמא ואם אז לא הולך אני פשוט משאיר את זה תלוי כהשקעה שכבר ביצעתי לעתיד.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ג´.

שלב זה גם קשור לשלב הקודם ובו אתם פועלים במידה ולא הצלחתם להגיע למגע מיני בשלב ב´. אני תמיד דוגל בשיטה של הסתכלות לוגית על הרווח העתידי מכל אדם. במידה והתנהגתם כהלכה בשלב ב´, תמיד יהיה סיכוי שבעתיד עוד תזכו לערב מסחרר חושים עם מושא תשוקתכם.
גם במידה ואתם רואים שעשיתם קצת פדיחות אל תפסלו לגמרי אפשרות להצלחה עתידית. עכשיו כשהצד השני חושב שאתם בכיס הקטן שלו, הגיע תורכם לשחק אותה קשים להשגה. מניסיוני זה עובד וגם אם לא, אין מה להפסיד.

מקווים שהצלחנו לסייע לכם בנושא החשוב הזה. ספרו לנו על דרכים משלכם לפתות את הצד השני.
דרכים לפתות את הצד השני

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

תורת הטנטרה

תורת הטנטרה

פורסם בתאריך: 09/10/2013 09:51:17

מהיכן מגיעה תרבות הטנטרה בפועל? כיצד ניתן ליישם טנטרה ואיך היא קשורה למונחי סקס?

מהי אהבה

מהי אהבה

פורסם בתאריך: 05/10/2011 13:55:04

מהי בכלל אהבה? רגש ספונטני או רגש המתפתח עקב תהליך ארוך טווח? במאמר ננסה לענות על שאלה זו.

אהבה בקיץ

אהבה בקיץ

פורסם בתאריך: 08/05/2011 15:11:54

מה עוד אפשר להגיד על הקיץ? שמש, ים, בחורים ובחורות בבגדי ים, ואיך מכל הדברים הללו ביחד נמצא אהבה לתקופת הקיץ?

לשבור את הקרח - שאלות ומשחקים שיעזרו לכם להפיג את המבוכה

לשבור את הקרח - שאלות ומשחקים שיעזרו לכם להפיג את המבוכה

פורסם בתאריך: 07/04/2021 12:38:55

פגישה עם מישהי או מישהו שלא פגשתם פיזית קודם לכן תמיד תהיה מביכה או מלאת התרגשות גם אם היו בניכם שיחות קודמות.

השפעת מזג האוויר על מצב הרוח וההכרויות

השפעת מזג האוויר על מצב הרוח וההכרויות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/01/2026 13:29:49

מה הקשר בין התחזית הרגשית לתחזית מזג האוויר? שינויי עונות משפיעים על מצב הרוח, הביטחון והנכונות להכיר.

טיפים לפגישה ראשונה

טיפים לפגישה ראשונה

פורסם בתאריך: 22/03/2011 16:37:12

עצות לפגישות ראשונות יש לא מעט: מיקום הפגישה, הבגדים, שפת הגוף והדיבור. אלו הם רק קצה הקרחון בשם "פגישה ראשונה".

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר