דרכים לפתות את הצד השני

תשוקה מינית היא תחושה חמקמקה ביותר. יכולים להיות אנשים ש-´´על הנייר´´ יהיו מדהימים, אך לא יעוררו אצלנו שום תשוקה. לעומת זאת, ישנם אנשים שבתכל´ס לא נראים משהו. אבל מבחינתו יש להם סקס אפיל ברמה אדירה ורק מבט חטוף שלהם יספיק בכדי לעורר בנו תשוקה אדירה. האלמנט הלא-מוסבר הזה של תשוקה, טומן בחובו פוטנציאל לסקס עוצמתי וחוויתי. יותר מכך, העובדה כי לעיתים אנו צריכים ליצור מצב של פיתוי ומשיכה בכדי לזכות בלילה מלא במנעמים, מגבירה עוד יותר את ההנאה מהחוויה.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב א´.

בואו נצא מתוך נקודת הנחה כי מדובר בגבר/אישה שלא סגורים על השאלה אם הם מעוניינים בכם או לא. זאת מכיוון כי במידה והם כן היו מעוניינים לא הייתם זקוקים להדרכה מיוחדת, אלא רק לפעול מבלי לפשל.
אני אוהב להתייחס לכל עניין הפיתוי כמבצע צבאי. השלב הראשון הוא איסוף מודיעין. איסוף מודיעין מתבצע בעזרת שימוש במקורות חיצוניים, כגון פרופיל בפייסבוק ואנשים שקרובים למושא הפיתוי. כשאתם אוספים מידע ממקורות אנושיים, היזהרו לא לחשוף את עצמכם. נסו לשוחח על נושאים כלליים ולאסוף את המידע בעקיפין.
ערוץ מידע אחר הוא מושא התשוקה עצמו. שוחחו בביטחון על נושאים שקשורים למין. מומלץ להעלות נושאים שכאלו רק כאשר אתם נמצאים באווירה מבודחת, או משוחררת כמו לאחר כוסית או שתיים.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ב´.

שלב זה צריך להיות משולב עם השלב הקודם והוא כולל מעבר משיחות למעשים. יש כאלו שמצליחים לבצע את השלב הזה במיידיות, זה תלוי בהזדמנות, באופי ובסיטואציה. מדיבורים על נושאים מיניים עוברים למעשים. צריך להתייחס לסיטואציה פשוט כמו שהיא, מצב של קרבה בין גבר ואישה שמוביל בשיא הטבעיות למגע מיני בדרגות קרבה משתנות.
במידה ואתם רואים שהעניין לוקח קצת יותר זמן מהמצופה תמשיכו לזרום בקלילות. מה שאני עושה במצבים שכאלו הוא משיכה של העניין לתקופת זמן קצרה יחסית, שבועיים שלושה לדוגמא ואם אז לא הולך אני פשוט משאיר את זה תלוי כהשקעה שכבר ביצעתי לעתיד.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ג´.

שלב זה גם קשור לשלב הקודם ובו אתם פועלים במידה ולא הצלחתם להגיע למגע מיני בשלב ב´. אני תמיד דוגל בשיטה של הסתכלות לוגית על הרווח העתידי מכל אדם. במידה והתנהגתם כהלכה בשלב ב´, תמיד יהיה סיכוי שבעתיד עוד תזכו לערב מסחרר חושים עם מושא תשוקתכם.
גם במידה ואתם רואים שעשיתם קצת פדיחות אל תפסלו לגמרי אפשרות להצלחה עתידית. עכשיו כשהצד השני חושב שאתם בכיס הקטן שלו, הגיע תורכם לשחק אותה קשים להשגה. מניסיוני זה עובד וגם אם לא, אין מה להפסיד.

מקווים שהצלחנו לסייע לכם בנושא החשוב הזה. ספרו לנו על דרכים משלכם לפתות את הצד השני.
דרכים לפתות את הצד השני

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

בוחרים להתחיל מחדש

בוחרים להתחיל מחדש

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 16/02/2026 11:15:24

מגיע לכם לאהוב שוב. הכירו אנשים איכותיים שמחפשים קשר רציני והתחלה חדשה. הצעד הבא לאושר מתחיל כאן.

איך לגרום לאקסית להתחרט?

איך לגרום לאקסית להתחרט?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 12/08/2024 14:08:17

גילו הסודות שיגרמו לאקסית שלך לחשוב עליך מחדש. המאמר הזה חושף טקטיקות מוחכות שיהפכו אותך למגנט אנושי.

טיפים יעילים איך להתחיל עם גבר

טיפים יעילים איך להתחיל עם גבר

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 11/08/2024 15:38:10

המאמר הבא הוא מדריך מקיף שיעזור לך לגשת לנושא בביטחון ובטבעיות.

נעים להכיר, מזל שור

נעים להכיר, מזל שור

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 15/04/2024 11:37:40

מזל שור, המזל השני של גלגל המזלות, קשור ליציבות, פרקטיות וחושניות. וכאן, תוכלו לגלות דברים שלא ידעתם על מזל שור.

מקומות טובים להכרויות

מקומות טובים להכרויות

פורסם בתאריך: 13/03/2011 10:53:02

מקומות טובים להכרות יש בשפע, אך ישנם מספר מקומות בהם הסיכוי למצוא בן/בת זוג הוא גדול יותר, כמו אלה המפורטים כאן.

מסיבת רווקות

מסיבת רווקות

פורסם בתאריך: 20/03/2012 14:09:49

מסיבת רווקות הינה אירוע משמח ביותר. ישנן דרכים רבות לחגוג את הערב הזה. עם זאת, ישנם מספר דגשים שיש לשים אליהם לב.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר