החוויה האישית שלי

החוויה האישית שלי בוילה עם בן זוגי

הכל התחיל בבוקר של יום ראשון, בעלי התקשר מהעבודה וסיפר איך קשה להתחיל עוד שבוע, אני הנהנתי בהזדהות ומייד עלה לי רעיון, להפתיע אותו בחופשה קצרה אבל מיוחדת - וילה בצפון, היר וי קאם. אמרתי שאני חייבת לחזור לעבוד, איחלתי לו יום מקסים ומיד ניגשתי לאינטרנט. את הוילה שלנו מצאתי בפורטל וילות בקלות יחסית, פשוט חיפשתי מקום להירגע בו, שיהיה מקסים מבחינת העיצוב, נוח להגעה והכי חשוב שתהיה בו אווירה רומנטית ביותר, שתעזור לנו ובעיקר לבעלי, לשכוח את שיגרת היום יום.



כמה שעות לאחר מכן התקשרתי לבוס שלו, איש מקסים, שישר זרם איתי ואישר לבעלי חופש של 48 שעות באמצע שבוע! כן, כן, אתם שומעים נכון. אחר כך הטלפון הבא להורים שישמרו על הילדים ללילה ויפזרו בגנים למחרת ובקיצור, ארזתי לנו מזוודה ממש לא גדולה, זרקתי פנימה שני בגדי ים, ספרים, מוזיקה טובה שאנחנו אוהבים, כמה נשנושים וגם כותונת לילה קטנה במיוחד וזהו.



בערב כשבעלי הגיע מהעבודה פשוט חטפתי אותו לבילוי חלומי של וילה יוקרתית ומפנקת שהשאירה אותנו פעורי פה כבר בכניסה. שביל ירוק ומלא פרחים, חלל מעוצב להפליא, מערכת מולטימדיה, ג'קוזי חיצוני עם מים חמימים שהצדיקו ביותר את הבגד ים שארזתי, ואפילו בקבוק יין קר וצונן עם קערת פירות מלאה בכל טוב. תוך דקות הרגשנו בבית, או יותר נכון בבית החלומות.



את ארוחת הערב הזמנו אל הוילה, אף אחד לא באמת חושב לעזוב מקום קסום שכזה סתם כך בשביל לאכול נכון? אכלנו ארוחה רומנטית להפליא בליווי בקבוק יין במרפסת העליונה, מול הנוף המדהים שנפרש לרגלינו, שמיים מלאי כוכבים, צרצור צרצרים, שקט ושלווה אמיתיים, ורק שנינו לבד, מדברים, צוחקים, שותים יין, נהנים מהחיים. אני חושבת שהמון זמן לא היה לנו זמן איכות מדהים שכזה, זמן שהוא שלנו באמת, בלי ילדים, בלי עבודה, בלי מטלות אין ספור.



אחרי לילה של אהבה ושינה מתוקה התעוררנו לבוקר מקסים, עם שמש זורחת וציוץ של ציפורים. הוילה ערוכה לכל תסריט ולכן מצאנו במטבח כל מה שצריך לארוחת בוקר מעולה, אבל באמת שלא רצינו לבשל, אז טוב שהזמנו מבעלי המקום ארוחה מפנקת, סלטים, מטבלים, לחמים שרק נאפו ומשקאות סחוטים טריים. מה עוד אפשר לבקש? חלום.



לקראת הצהריים היינו חייבים להיפרד מהוילה, הפרידה הייתה קשה מנשוא. ארזנו בצער את המזוודה, סגרנו אחרינו את הדלת ורגע לפני שנכנסנו אל הרכב הבטנו מבט אחד אחרון, אל האואזיס שלהיה שלנו ליומיים בלבד, אבל אין ספק שהיו אלא יומיים מדהימים ביותר. מה שבטוח, זו הייתה חופשה ראשונה אך לא אחרונה בוילה מפנקת שכזו, כי כשמרגישים שהכל סוגר אתכם, ושאתם חייבים קצת אוויר לנשימה או הפוגה רומנטית הרי וילה יוקרתית כזו היא הדבר האמיתי.

החוויה האישית שלי

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

כל מה שצריך לדעת על מזל שור

כל מה שצריך לדעת על מזל שור

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 21/04/2024 11:41:10

כל מה שרציתם לדעת על מזל שור, המזל השני בגלגל המזלות. כל תכונותיו החיוביות והשליליות, בעולם הקריירה ובעולם האהבה.

ניהול נכון של זמן בין קריירה לאהבה

ניהול נכון של זמן בין קריירה לאהבה

פורסם בתאריך: 09/11/2021 11:55:09

בכתבה הבאה נסביר מספר עקרונות חשובים בניהול זמן נכון בין הקריירה לאהבה.

סוכת הפנטזיה

סוכת הפנטזיה

פורסם בתאריך: 08/10/2014 11:23:15

אם אתם מפנטזים על הבת של השכן בעודכם יושבים עמם בסוכה. הנה שני סיפורים מיוחדים עם סוף טוב, במיוחד לסוכות.

5 נקודות שיעזרו לך להבין שהבחור ממש לא בשבילך

5 נקודות שיעזרו לך להבין שהבחור ממש לא בשבילך

פורסם בתאריך: 14/06/2022 15:41:07

יצאת עם בחור לשניים – שלושה דייטים ואת לא יודעת האם להמשיך לצאת עם הבחור והאם הוא בשבילך

יזיזות -  בין הרגש להנאה

יזיזות - בין הרגש להנאה

פורסם בתאריך: 10/10/2011 14:01:28

יזיזים ויזיזות הם אנשים שמחפשים את האחד שיהיה שם כאשר הם רוצים סקס, אחד שיוכל לרגש אותם ללא מחויבות.

לא רוצה להתחתן

לא רוצה להתחתן

פורסם בתאריך: 23/02/2022 15:01:42

להמשיך איתו בכל זאת? מה לעשות כשנראה לך סוף- סוף שחלומך עומד להתגשם, והבועה מתפוצצת?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר