העונה הסקסית ביותר

קיץ,חורף,סתיו ואביב.

עונת הקיץ מתחילה מוקדם מהרגיל בארצנו וכבר מחופשת הפסח החופים מתמלאים אט-אט במשתזפים ומשתזפות. בחודשי יולי אוגוסט שהמים שורצים במדוזות החופים עמוסים אף יותר מה שמעלה את מפלס ההורמונים של כולנו בהתאם. עונת הקיץ היא הזדמנות מצוינת עבור כולנו בכדי להשתמש במה שהטבע (וחדר הכושר) חננו אותנו. גברים ונשים עם גוף אטרקטיבי אינם זקוקים ליותר מידי דיבורים בכדי למצוא לעצמם פרטנרים מתאימים בכדי לבלות איתם לילה סוער מלא בתשוקה. עם זאת, לא חייבים חיטובים מטורפים בכדי למשוך אליכם בני זוג סקסיים, ישנן גם דרכים אחרות יעילות לא פחות.

הכינו את גופכם לקיץ.

כן, אנחנו יודעים, מראה חיצוני הוא שטחי ולא אומר עלינו יותר מידי. למרות זאת, מראה חיצוני הוא הדבר הראשון אליו שמים לב ומכיוון שבני אדם אוהבים לחשוב בצורה תבניתית, גוף שרירי לגברים וחטוב פלוס סקסי לנשים, ישר מכניס את האדם שמולנו לקטגוריה של פרטנרים אטרקטיביים לסקס.
לכן, במידה ואתם יודעים כי אתם מעוניינים במציאת סטוצים בלבד, אני תמיד ממליץ למי שיש זמן וכוח רצון להשקיע בחזות ייצוגית ומושכת שתקנה לו/ה את היתרון הראשוני הנוח ביותר.
זכרו, מה שמשחק תפקיד הוא גוף חטוב ולא גוף מנופח/רחב! גוף שכזה לא משיגים רק באמצעות העפת משקולות, או שעות על ההליכון, גוף שכזה משיגים באמצעות שילוב מתאים של תזונה נכונה בתוכנית האימונים!

הכינו את מלבושיכם לקיץ.

מה שווה גוף מושך בלי מלבושים מתאימים? אני מדגיש בכוונה מתאימים ולא סקסיים מכיוון שחשוב כי נציג את הגוף שלנו לראווה בצורה שתחמיא לו ביותר.
נסו למצוא את השילוב המתאים שיעזור לכם למשוך תשומת לב אליכם לעומת שאר החתיכים/חתיכות בחוף. מניסיוני, ההמלצה היא שילוב בין משהו קצת צעקני, אך גם עם אלמנטים סולידיים. צעקניות יתר בלבוש עלולה להעיד על חוסר בטחון, דבר לא סקסי בעליל.

ומה מלבד הגוף?

אמנם מראה חיצוני הוא הגורם הראשוני שמושך אלינו תשומת לב וגורם לנו להראות אטרקטיביים, עם זאת ישנו מרכיב בסיסי יותר שחשוב פי כמה מאשר מראה חיצוני – בטחון עצמי.
אפילו עם הגוף שלכם לא נראה ´משהו, משהו´ העובדה כי אתם בטוחים בעצמכם (חשוב להדגיש – עובדה) מוקרנת החוצה. גבר שבטוח בעצמו יכול לגשת לבחורה הכי שווה בחוף מבלי שום חששות ואתם יודעים מה, היא תרגיש את זה וזה ימשוך אותה אולי אפילו יותר מסתם שרירן ביישן שמביט בה מרחוק. הפך הוא הנכון גם לגבי בחורות.
קחו לכם את המחשבה הזו איתכם לחוף ונסו למצוא את הדרך שלכם להיות באמת בטוחים בעצמכם, ככה שלא תזדקקו לשום מעטה חיצוני בכדי למצוא פרטנרים מדליקים לסקס.

מאחל לכם קיץ סקסי ביותר וזכרו שחבל לבזבז יום יפה בים במשחקי מבטים, גשו והציגו את עצמכם, או במילים אחרות, מי שמתבייש מתייבש.

העונה הסקסית ביותר

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הכרויות למין בלבד

הכרויות למין בלבד

פורסם בתאריך: 21/02/2012 15:37:24

הכרויות למין בלבד זה לא שם של סרט כחול. כנסו ולימדו כיצד ניתן להגיע להיכרויות מין רבות באמצעות רשת האינטרנט.

איך להתמודד עם רווקות בגיל מאוחר?

איך להתמודד עם רווקות בגיל מאוחר?

פורסם בתאריך: 12/05/2021 12:28:27

בכל חבורה כזו יש את האחד שעדיין לא מצא את הזוגיות שלו. החיים מתקדמים, לחברים יש ילדים ואתם עוד לבד

7 שאלות לדייטים בלתי נשכחים

7 שאלות לדייטים בלתי נשכחים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 29/09/2025 11:02:18

אם אתם לפני דייט אז המאמר הבא הוא בדיוק בשבילכם! קבלו רעיונות ל-7 שאלות מסקרנות שיכולות להפוך לכם את הערב לבלתי נשכח.

טיפים להתחלה באתר הכרויות

טיפים להתחלה באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 01/02/2011 17:57:48

צריכים טיפים למציאת אהבה? אני כאן כדי לתת לכם טיפים מועילים שיכולים לעזור לכם בתחילת הדרך למציאת זוגיות טובה.

סקס בדייט הראשון

סקס בדייט הראשון

פורסם בתאריך: 17/11/2021 14:54:48

בגיל הנעורים יכולנו לחכות במשך חודשי זוגיות רבים עד לסקס המיוחל. אבל גם היום סקס בדייט הראשון הוא לא עניין של מה בכך.

הידעתם – שימושי השוקולד

הידעתם – שימושי השוקולד

פורסם בתאריך: 17/07/2012 11:31:53

שוקולד – מאכל מיני שאין כמוהו. הכנו עבורכם רשימה קצרה שמרכזת את השימושים האפשריים בשוקולד בהקשר של מגע מיני.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר