הציפייה לרגע הנכון

כשאתה מכיר בחורה אתה רואה את הקשר זורם לשלושה כיוונים. הראשון, כיוון של קשר רציני פוטנציאלי, אתה בעצם רואה שהוא לא מעוניינת בפיזיות בלבד. בשני, כיוון של סקס, אתה רואה באותו הרגע שהיא מעוניינת בעיקר בפיזיות שלך ופחות בשאר. השלישי, פשוט לא מעוניינת אבל עדיין אולי לא בטוחה לגבי זה. הסיפור הזה עוסק בכיוון השני.

בחודשים האחרונים יצא לי לבלות פעמים רבות במסיבות במועדונים, גדולים כקטנים. לרוב איני ניגש לבחורות ומתחיל עימן וההיכרות נעשית בעקיפין באמצעות הצגה דרך חברים משותפים. הפעם הייתי דווקא במסיבה גדולה במועדון מוכר ורקדתי עם קבוצת החברים איתה הגעתי. בזמן הריקוד שמתי לב לבחורה מביטה בי, אבל לא סתם מביטה, ממש מפשיטה אותי עם העיניים שלה. לרגע חשבתי כי כנראה זה האלכוהול והדמיון שלי והמשכתי הלאה. דקה לאחר מכן חבר שלי מסמן לי להתקרב אליו וצועק לי באוזן "אחי אתה עיוור?! תראה איך היא מסתכלת עליך! גש אליה מהר לפני שהיא תחשוב שאתה לא בקטע שלה ותלך מפה". ניגשתי אליה ושאלתי ´מה המצב?´ בבנאליות. היא שאלה אותי מה אני עושה אחרי המסיבה ולפני שעניתי היא אמרה שאני מבלה אצלה בדירה.

מודה לאלוהים על מזלי המשכתי במסיבה כשחיוך קטן מקשט את פני משתדל לא להראות נרגש מידי. כשהגענו לדירה שלה הופתעתי למצוא אותנו מנהלים שיחה עמוקה על הספה בדירתה. אני עוד שנייה מתפקע מחרמנות ואילו היא נראית רגועה והמבט על פניה היה רחוק ממיניות כמו שמיים מארץ.

עכשיו אני כבר מקלל את מזלי הרע שהפיל אותי על שרוטה כזו שלא מבהירה מלכתחילה שהיא פחות מעוניינת בזיונים אמיתיים ויותר בזיוני מוח. החלטתי להמשיך בכל זאת להתנהג בנימוס ולשמוע את מה שיש לה להגיד.
השיחה גלשה לנושא אוספים והיא סיפרה לי שיש לה אוסף מדהים של חפצים שאני חייב לראות. משם הובילה אותי לחדר השינה שלה. אני שציפיתי לראות אוסף משעמם של חפצי אמנות מופתע לגלות כי מדובר בשלל אביזרי סאדו-מאזו מפחידים. ממשיך לקלל את מזלי שמה נפלתי על מישהי מטורללת לגמרי שאלתי למה היא מראה לי את כל זה. לפני שהספקתי לסיים את המשפט היא התנפלה עלי הפשיטה אותה והמשכנו משם לסקס סוער שנמשך כבר הרבה אחרי שעלתה השמש.
ששאלתי אותה אחרי זה מדוע היה דרוש התהליך המקדים הזה היא הסבירה כי היא רצתה לבלבל אותי ואפילו קצת ´להכניס אותי לסרטים´ מכיוון שלדעתה התזמון המושלם לסקס נובע מאלמנט ההפתעה ואתם יודעים מה? אחרי הבילוי הזה אני מסכים איתה לגמרי.

מה אתכם? נהנים למשוך את האקט בעקבות הציפייה לרגע הנכון? ספרו לנו.
הציפייה לרגע הנכון

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

נושאי שיחה מצחיקים - עשה ואל תעשה

נושאי שיחה מצחיקים - עשה ואל תעשה

פורסם בתאריך: 19/04/2022 13:35:35

כאשר בני זוג נפגשים לראשונה, בתור התחלה שיחת חולין מסתמנת כרעיון טוב, כזאת שמתובלים בה נושאי שיחה מצחיקים

קוקסינליות להכיר - להתנסות וליהנות

קוקסינליות להכיר - להתנסות וליהנות

פורסם בתאריך: 20/02/2024 13:38:17

כל המידע על הכרות עם קוקסינליות, המקומות הלוהטים ואיך להפוך כל מפגש להצלחה, מחכים לכם ממש כאן.

סוכת הפנטזיה

סוכת הפנטזיה

פורסם בתאריך: 08/10/2014 11:23:15

אם אתם מפנטזים על הבת של השכן בעודכם יושבים עמם בסוכה. הנה שני סיפורים מיוחדים עם סוף טוב, במיוחד לסוכות.

6 טיפים להתחיל קשר רציני אחרי גירושים

6 טיפים להתחיל קשר רציני אחרי גירושים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 17/12/2025 10:34:24

רוצים אהבה חדשה בלי טעויות עבר? כל מה שחשוב לדעת לפני שמתחילים מדריך ברור להתחלת קשר רציני אחרי גירושים.

איך לצלוח את עולם הדייטינג הוירטואלי

איך לצלוח את עולם הדייטינג הוירטואלי

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 20/12/2023 19:18:05

אתרי ההכרויות פרצו לחיינו בסערה ושינו את עולם הדייטים מהקצה לקצה.

המחסומים שצריך לפרק בפרק ב

המחסומים שצריך לפרק בפרק ב

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 12/06/2025 08:51:07

התחלות חדשות הן מורכבות תמיד, כאשר מדובר על פרק ב בחיים כנראה שהמצב מורכב עוד יותר, לכן חשוב להסיר מחסומים שיכולים לפגוע בסיכויי ההצלחה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר