לא טוב היות האדם לבדו

מה מונע מרווקים שחצו את גיל 30 ליצור זוגיות?

גם אם תעירו בן אדם באמצע הלילה הוא ידקלם לכם בלי להתבלבל שלא טוב היות האדם לבדו.
הנפש משתוקקת לעבור את המסע בעולם כאשר נפש אוהבת צועדת לצידה ואחוזת בידה ברגעים הטובים, המפחידים, הקשים והטובים של החיים.
רבים יצליחו למצוא את הנפש הזאת למסע באזור גילאי ה20 שלהם ולהלך במסע החיים עם הרגשה עילאית שהם מצאו את הנפש שתהלך איתם. בניגוד אליהם יהיו רבים שימצאו את עצמם חוצים את קו השלושים ועדין תרים אחד הנפש ויהיו כאלה שבמהלך המסע ימצאו את עצמם בשלב האחרון של מסע החיים ללא הנפש שאהבה אותם. יצאנו לבדוק את הרווקים שמגיעים לזוגיות מאוחרת ומה באמת קורה שם?

מה מונע מרווקים שחצו את גיל 30 ליצור זוגיות?
ככל שעוברות השנים ועוד לא הצלחנו לייצר זוגיות יציבה בחיינו נהיה קשה יותר ויותר להתחייב ולהישאר בנתיב של חיפוש האהבה.
מבדיקה פשוטה נמצא שישנם מספר גורמים שמשותפים לכל מי שטרם יצר זוגיות בחייו בכלל.

גורם ראשון: הרגל -מתרגלים ללבד, מתרגלים לשגרה שלנו, לשקט שלנו שאין מישהו נוסף שצריך לתת לו הסברים. אם אני אוהב את הבגדים שלי מקופלים בצורה מסוימת או לאכול את כל האוכל מהצלחת לבד מבלי הצורף לחלוק עם אף אחד פשוט מתרגלים.

גורם שני: רשימות אני רוצה לא ריאליות-כולנו יוצרים בראשנו רשימת מכולת של תכונות אופי ויופי שהיינו רוצים לקבל בבן / בת הזוג המושלמים. הבעיה היא שלפעמים מה שאנחנו חושבים שאנחנו רוצים זה לא בהכרח מה שאנחנו באמת צריכים ומה שיהיה לטובתנו באמת ויצור לנו זוגיות

גורם שלישי: לחץ-אלפי הדייטים שנגמרו בכישלון או הבשילו לזוגיות קצרה בלבד, הניסיונות הבלתי פוסקים להלביש את חליפת הוויש ליסט שלנו על הצד השני, הדודות שלא מפסיקות לצבוט בכל אירוע משפחתי ולנדנד נו מה איתך? מתי תביא קצת נחת למשפחה? כל אלה יוצרים מכבש לחצים שמערפל אותנו ובמקום לקרב רק מרחיק אותנו מיצירת זוגיות.

אז איך יוצרים זוגיות בכל זאת?

-אין מקום לויתורים:נשארים ממוקדי מטרה וזוכרים שבסופו של דבר אנחנו עושים את זה עבורנו ועבור משהו שהנפש שלנו חשקה בו יותר מכל.ניתן לנצל לטובתנו פלטפורמות כמו אתרי היכרויות, הרשמה בחינם לערבים פתוחים לזוגיות ועוד שיקרבו אותנו בעוד צעד אחד.

- משתפים חברים: הכרויות חינם הכי טובות שניתן להשיג היא על ידי שידוך שנעשה ממעגל החברים שלנו. הם מכירים אותנו כמעט כמו שאנחנו מכירים את עצמנו, הם יודעים מה החוזקות שלנו ומה החולשות שלנו, הם יודעים מהם הקווים האדומים שלא נחצה לעולם ומה חשוב לנו.
כאשר שידוך יוצא על ידי אחד מהחברים שלנו אפשר להיות בטוחים ללא צל של ספק שהאדם שהוצע לנו עבר שקלול של כל הפרמטרים שחשובים עבורנו ושווה לתת להיכרות הזאת סיכוי.

- מוותרים על החומות:עם הקשיים, ההרגלים, האכזבות מקשרים קודמים והצלקות שנשארו אם נקים סביב עצמנו חומות לעולם לא נוכל להשאיר פתח לאהבה טובה שמגיעה לכל אחד מאתנו.
לכולם מגיע להיות נאהבים וכמו שתגיד האהבה בעצמה : גיל הוא רק מספר ואף פעם לא מאוחר מידי לאהוב.

לא טוב היות האדם לבדו

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

נעים להכיר, מזל דלי

נעים להכיר, מזל דלי

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/01/2026 10:31:02

מזל דלי – חשיבה חופשית, תוכן אחר וזווית שלא הולכת לפי הכללים. השראה, עומק ואותנטיות למי שחושב קדימה.

דאבל דייט- למה כן?

דאבל דייט- למה כן?

פורסם בתאריך: 26/05/2011 11:01:51

דרך שונה להכיר מישהו היא לצאת לדאבל דייט, אם יש לכם חברים טובים, למה לא לשאול אותם אם יש להם מישהו להכיר לכם?

מה הסיכוי שלי להכיר כשאני בלי תמונה באתר הכרויות

מה הסיכוי שלי להכיר כשאני בלי תמונה באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 24/11/2021 14:09:08

האם אני יכולה לפרסם את הפרופיל שלי ללא תמונה ולזכות בהודעות מרווקים? על השאלות האלו נענה בכתבה הבאה.

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

פורסם בתאריך: 09/05/2022 13:19:03

אין הרבה דברים יותר חשובים מדייט ראשון בעולם הזה, ואין הרבה דברים שעשויים להסב למתחים רגשיים כמו שיכול הדייט הראשון.

עם מי כדאי לקבוע פגישה דרך אתרי הכרויות

עם מי כדאי לקבוע פגישה דרך אתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 01/06/2021 15:02:59

לאף אחד אין את היכולת לדעת מיהו אגם נורמטיבי ומיהו לא עד לרגע בו הוא מתגלה כלא. אז איך בעצם תדעו עם מי כן לקבוע פגישה וממי עדיף להימנע

אז איך אפשר לגרום לאקס שלך להתחרט?

אז איך אפשר לגרום לאקס שלך להתחרט?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 18/08/2024 11:55:51

גלו הסודות שיגרמו לאקס שלך לרצות אותך בחזרה. מדגיש את החשיבות ההתמקדות בעצמכם ובאושרכם.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר