כל מה שיש לי בראש זה סקס

אחד מהצרכים הפיזיים והנפשיים הבסיסי ביותר של כולנו הוא הצורך בסקס. ישנם מתי מעט שמעידים על עצמם כי הם סולדים מקיום יחסי מין ובאמת מתכוונים לכך. סקס נמצא בליבה של עובדת היותנו בני אדם ובהתאם לכך הוא גם מעסיק את המחשבות של רובנו. תחשבו כמה זמן פנוי היה לכם לעשות דברים במהלך היום אם לא הייתם זקוקים לסקס. אבל מה קורה כשאנו ´´מקבלים´´ את הדבר בו חשקנו מעבר למידה נורמאלית?

חולה/ת סקס.

מי מכם שלא נפגש עם חולה/ת סקס יתקשה להבין אנשים שמתלוננים כי הם נמצאים בקשר עם אנשים שדורשים מהם סקס שוב ושוב ללא הפסקה. אין סקס שסקס הוא צורך בסיסי, אך אנו חיים בחברה אנושית מסודרת אשר בה יש לעשות דברים שהינם לא טבעיים לגמרי. סקס טוב ואיכותי דורש זמן. בכדי להגיע לפורקן מוצלח, גם מצד הגבר וגם מצד האישה, יש צורך בהשקעה משני בני הזוג השקעה שכמובן משתלמת, אך אינה פשוטה כלל וכלל.
זה בקטע של זוגיות. אבל גם בקטע של היכרות זמנית לסקס בלבד ישנה בעיה עם חולי מין.

מה הבעיה?

אנשים שכל היום חושבים על סקס מתקשים למצוא זוגיות. עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם מה הקשר זוגיות? זה אתר הכרויות לסקס! אז ככה. אין בעיה לאהוב מין אבל בתור בני אדם אנו צריכים גם לברור את הפרטנרים המיניים שלנו. אחרת, אפילו שנרגיש טוב בזמן האקט עצמו, נתחרט על כך לאחר מכן. אני חושב שבקטע של תחושת החרטה אין צורך להוסיף, רובנו עברנו מצב שבו התחרטנו על פרטנר/ית מיניים שהיו לנו. בואו נגיד כי זה לרוב לא מפצה על ההנאה מהסקס עצמו.
אנשים שחושבים כל היום על סקס מוצאים כי הם מתפשרים לעיתים על פרטנרים מיניים שאינם מתאימים להם. כשהכול נעשה בשם הסקס מתגלה פתאום שעושים טעויות ושטויות.
אבל מה הבעיה? אתם אומרים, אנחנו נהנים! תאמינו לי, מניסיון, אתם לא רוצים להיות שם כשפתאום גבר, או אישה מסתכלים עליכם במבט שמלא כולו בחרטה... זה פוגע באגו בקטע קשה.

אז מה הפתרון?

לצערי אין פתרון ברור. כשפוגשים מישהו פעם ראשונה קצת קשה לשפוט על-פי הרושם הראשוני אם מדובר בסקס-מאניק. אפשר לנסות אבל זה לא תמיד מצליח.
מה שכן, אם יש לכם חברים/חברות שמוגדרים בתור ידידים/ות עם אופציה לקשר פיזי, נסו להימנע מאלו אשר שוכבים עם כל מי שבא ליד. התגברו על הפיתוי, זה לא שווה את זה.

ואולי אני טועה? אולי כשמכירים מישהו שמעיד כי ´´כל מי שיש לי בראש זה סקס´´ כדאי דווקא לזרום איתו/ה? ספרו לנו את דעתכם בנושא.
כל מה שיש לי בראש זה סקס

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לא רוצה להתחתן

לא רוצה להתחתן

פורסם בתאריך: 23/02/2022 15:01:42

להמשיך איתו בכל זאת? מה לעשות כשנראה לך סוף- סוף שחלומך עומד להתגשם, והבועה מתפוצצת?

איך לגרום לבחורה לגמור?

איך לגרום לבחורה לגמור?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 31/10/2024 16:02:21

קבלו טיפים יעילים לסקס מהנה ולהגשת אורגזמה הנשית.

מהו קשר דיסקרטי?

מהו קשר דיסקרטי?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 22/07/2024 15:59:17

בנוף המורכב של מערכות יחסים אנושיות, קשרים דיסקרטיים בין אנשים השומרים על בני זוג קבועים לצד קשרים דיסקרטיים הנשמרים בסוד.

סוד קטן חוויה גדולה

סוד קטן חוויה גדולה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 12/02/2026 10:33:23

מפגש דיסקרטי למי שמחפש ריגוש אמיתי בלי רעשי רקע. כימיה טובה, אווירה קלילה וחיוך שמדליק את הערב.

איך מתגברים על דייט שלא צלח

איך מתגברים על דייט שלא צלח

פורסם בתאריך: 06/04/2022 12:21:43

דייט ראשון שלא הולך כמו שצריך יכול לגרום לאכזבה, אבל חשוב לזכור כי מדובר רק על דייט אחד בלבד ויש שתי אפשרויות שיסייעו לכם להתגבר

מה לוהט ומה פחות

מה לוהט ומה פחות

פורסם בתאריך: 18/12/2012 11:33:44

כל אחד יכול ללמוד איך להיות סקסי, זה לא קשור בהכרח למראה וגם לא קשור בהכרח אופי. כל אחד יכול ללמוד מה לוהט ומה פחות.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר