לאהוב את עצמך

כבר מתקופת בית הספר אמרו עליי שאני התלמיד המחונן ביותר, הלימודים אצלי היו צד חזק וגם בהמשך זה לא הפסיק, כשהילדים הלכו לשחק אני הייתי יושב ללמוד כולל בזמן ההפסקות עד שגיליתי שזה השאיר אותי לא פעם ללא חברים ואף פעם אחת הגיעו ילדים והציקו לי ואפילו לגלגו עליי שאני חנון מרובע.

זה פגע בבטחון שלי, הפכתי מילד שמח לילד עצוב ולא אהבתי את מה שאני רואה במראה, הייתי הולך לשחק בקבוצות שלא אהבתי, נוגע בתחביבים שלא היו שייכים לי על מנת להרגיש מוגן מהילדים שהציקו לי, הילדים של כיתתי נידו אותי ולא שיתפו אותי במשחקים כאלה ואחרים, נאלצתי לא פעם לשבת בצד.

שנאתי את כל מי שהיה סביבי כולל את עצמי אבל המהפך לא אחר להגיח, כשהגעתי לחטיבת הביניים גיליתי לפתע עוד ילדים שחושבים ומרגישים כמוני, ראיתי שיש עוד ילדים שמעדיפים ללמוד בהפסקה מאשר לשחק במשחקים או תחביבים אחרים והנה מצאתי לי שפת שיחה עם האחרים והצלחתי סוף סוף להשתלב, הדכאון עזב אותי והחיוך חזר קצת אל פניי.

הרגשתי שאני מעריך את עצמי קצת יותר ואפילו אוהב, התחלתי לרדת במשקל ולעשות פעילויות שהיו מביכות אותי, כמו רכיבת אופניים, ריצה וכד´ והשינוי הזה של כיתה חדשה ואנשים חדשים עשתה לי רק טוב מסתבר, פתאום הבחנתי בכך שהבנות ואפילו הבנים מבחינים בי, זה לא היה משנה שהעדפתי נשים כבר מאז שזכרתי את עצמי אבל זה בהחלט החמיא לי להיות מוקף גם בבני המין השני ששמו לב אליי אחרי שנים.


את רונית הכרתי בזכות היכולת שלי לראות את עצמי, בזכות הגישה הזאת, לא התביישתי לגשת אליה בשיא הבטחון, לרונית היה הרבה מה להציע אבל אני לא חושב שלי היה פחות מזה, אז היא היתה יפה ומכושרת בדרכה אבל אני הייתי פחות יפה אבל מוכשר וחכם בדרכי שלי, בסופו של יום הכל תלוי באיך אנחנו מקבלים את עצמנו מול המראה, אם אנחנו לא אוהבים את מה שאנחנו רואים יש עניין שאף אחר לא יאהב או יחבור לכך.

מירי מסיקה שרה על לאהוב את עצמך לא מול המראה, אבל אפשר בהחלט לאהוב את עצמנו קצת מול המראה ומשם לצאת החוצה עם שלמות ועם אהבה גדולה,עם השנים הרגשתי את הבטחון העצמי מופיע ברוב הדרו, הרגשתי על גג העולם, הידע שרכשתי אז עזר לי בהמון דברים, בעבודה, בחיי היום יום ואפילו במציאת אהבה, אין ספק שידע זה כח.



עם השנים הבנתי שחנונים בסופו של יום יכולים להפוך לחנונים משודרגים ושידע הוא בהחלט כח, למדתי בהחלט לאהוב את עצמי ואת מה שאני מביא, לי אין בעיה עם זה ולכם?

אם גם אתם התחלתם לאהוב את עצמכם לאחרונה, ספרו לנו על כך.
לאהוב את עצמך

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מהי אהבה

מהי אהבה

פורסם בתאריך: 15/11/2010 10:21:58

מהי אהבה? מהי המילה הזו שמדירה שינה מעיננו, גורמת לדמעות, לאושר, לכאב, לגעגועים ולתשוקה?

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

פורסם בתאריך: 09/05/2022 13:19:03

אין הרבה דברים יותר חשובים מדייט ראשון בעולם הזה, ואין הרבה דברים שעשויים להסב למתחים רגשיים כמו שיכול הדייט הראשון.

הצעת נישואין דרך אתר הכרויות

הצעת נישואין דרך אתר הכרויות

פורסם בתאריך: 10/11/2021 14:46:37

הכל התחיל כשכתבת מסר לבחורה באתר הכרויות - אז איך מגיעים מהודעה ועד הצעת נישואין דרך אתרי הכרויות?

איך להכיר בני זוג מבוססים כלכלית?

איך להכיר בני זוג מבוססים כלכלית?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 24/12/2025 15:13:16

כאן מתחילים קשרים ברמה אחרת. הכרויות ממוקדות עם אנשים איכותיים, יציבים ובעלי סטנדרט גבוה. מקום שמחבר בין אנשים מבוססים לקשרים אמיתיים.

איך להרשים בחורה?

איך להרשים בחורה?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 10/09/2025 13:03:03

אם גם אתם מתלבטים ולא בטוחים איך להרשים בחורה, אז המאמר הבא הוא בדיוק מה שאתם צריכים כדי לדעת איך לכבוש את ליבה של כל בחורה.

תבשיל זוגיות בתיבול קורונה

תבשיל זוגיות בתיבול קורונה

פורסם בתאריך: 24/12/2020 16:57:39

הקורונה בישלה לנו תבשיל חריף במיוחד ששרף את כלל התחומים. אבל לנו יש הפתעה בשבילכם בתחום ההכרויות, בואו וגלו את התבשיל שבישלנו עבורכם.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר