לאהוב את עצמך

כבר מתקופת בית הספר אמרו עליי שאני התלמיד המחונן ביותר, הלימודים אצלי היו צד חזק וגם בהמשך זה לא הפסיק, כשהילדים הלכו לשחק אני הייתי יושב ללמוד כולל בזמן ההפסקות עד שגיליתי שזה השאיר אותי לא פעם ללא חברים ואף פעם אחת הגיעו ילדים והציקו לי ואפילו לגלגו עליי שאני חנון מרובע.

זה פגע בבטחון שלי, הפכתי מילד שמח לילד עצוב ולא אהבתי את מה שאני רואה במראה, הייתי הולך לשחק בקבוצות שלא אהבתי, נוגע בתחביבים שלא היו שייכים לי על מנת להרגיש מוגן מהילדים שהציקו לי, הילדים של כיתתי נידו אותי ולא שיתפו אותי במשחקים כאלה ואחרים, נאלצתי לא פעם לשבת בצד.

שנאתי את כל מי שהיה סביבי כולל את עצמי אבל המהפך לא אחר להגיח, כשהגעתי לחטיבת הביניים גיליתי לפתע עוד ילדים שחושבים ומרגישים כמוני, ראיתי שיש עוד ילדים שמעדיפים ללמוד בהפסקה מאשר לשחק במשחקים או תחביבים אחרים והנה מצאתי לי שפת שיחה עם האחרים והצלחתי סוף סוף להשתלב, הדכאון עזב אותי והחיוך חזר קצת אל פניי.

הרגשתי שאני מעריך את עצמי קצת יותר ואפילו אוהב, התחלתי לרדת במשקל ולעשות פעילויות שהיו מביכות אותי, כמו רכיבת אופניים, ריצה וכד´ והשינוי הזה של כיתה חדשה ואנשים חדשים עשתה לי רק טוב מסתבר, פתאום הבחנתי בכך שהבנות ואפילו הבנים מבחינים בי, זה לא היה משנה שהעדפתי נשים כבר מאז שזכרתי את עצמי אבל זה בהחלט החמיא לי להיות מוקף גם בבני המין השני ששמו לב אליי אחרי שנים.


את רונית הכרתי בזכות היכולת שלי לראות את עצמי, בזכות הגישה הזאת, לא התביישתי לגשת אליה בשיא הבטחון, לרונית היה הרבה מה להציע אבל אני לא חושב שלי היה פחות מזה, אז היא היתה יפה ומכושרת בדרכה אבל אני הייתי פחות יפה אבל מוכשר וחכם בדרכי שלי, בסופו של יום הכל תלוי באיך אנחנו מקבלים את עצמנו מול המראה, אם אנחנו לא אוהבים את מה שאנחנו רואים יש עניין שאף אחר לא יאהב או יחבור לכך.

מירי מסיקה שרה על לאהוב את עצמך לא מול המראה, אבל אפשר בהחלט לאהוב את עצמנו קצת מול המראה ומשם לצאת החוצה עם שלמות ועם אהבה גדולה,עם השנים הרגשתי את הבטחון העצמי מופיע ברוב הדרו, הרגשתי על גג העולם, הידע שרכשתי אז עזר לי בהמון דברים, בעבודה, בחיי היום יום ואפילו במציאת אהבה, אין ספק שידע זה כח.



עם השנים הבנתי שחנונים בסופו של יום יכולים להפוך לחנונים משודרגים ושידע הוא בהחלט כח, למדתי בהחלט לאהוב את עצמי ואת מה שאני מביא, לי אין בעיה עם זה ולכם?

אם גם אתם התחלתם לאהוב את עצמכם לאחרונה, ספרו לנו על כך.
לאהוב את עצמך

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך למצוא בן זוג עם אותם תחביבים

איך למצוא בן זוג עם אותם תחביבים

פורסם בתאריך: 20/10/2021 14:21:08

הודות לשפע של אתרי היכרויות המאפשרים לכל משתמש באתר להציג פרופיל אישי הנוגע לחייו האישיים. בעידן שלנו החיפוש אחר בני זוג כאלו הפך להיות הרבה יותר פשוט ונגיש.

הסודות נחשפים - כך תוכל להעצים את הזוגיות

הסודות נחשפים - כך תוכל להעצים את הזוגיות

פורסם בתאריך: 13/04/2021 14:36:43

הנה כמה סיבות שגורמות לגברים רבים לא להצליח לשמר את הזוגיות לטווח ארוך ואספנו כמה דרכים איך כן אפשר להעצים את הזוגיות ולהמשיכה לשנים רבות.

סוכת הפנטזיה

סוכת הפנטזיה

פורסם בתאריך: 08/10/2014 11:23:15

אם אתם מפנטזים על הבת של השכן בעודכם יושבים עמם בסוכה. הנה שני סיפורים מיוחדים עם סוף טוב, במיוחד לסוכות.

ניהול נכון של זמן בין קריירה לאהבה

ניהול נכון של זמן בין קריירה לאהבה

פורסם בתאריך: 09/11/2021 11:55:09

בכתבה הבאה נסביר מספר עקרונות חשובים בניהול זמן נכון בין הקריירה לאהבה.

5 טעויות נפוצות בתמונות פרופיל ואיך להימנע מהן

5 טעויות נפוצות בתמונות פרופיל ואיך להימנע מהן

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 22/10/2025 15:02:26

משקיעים בטקסט אבל שוכחים את התמונה? 5 טעויות בתמונת פרופיל שיכולות לפגוע לכם בפונציאל להיכרות

איך תדעו שאתר ההיכרויות איכותי?

איך תדעו שאתר ההיכרויות איכותי?

פורסם בתאריך: 06/04/2022 11:47:12

איך תדעו שאתר ההיכרויות שנרשמתם איכותי? הנה מספר טיפים שיעזרו לכם להחליט באיזה אתר להירשם

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר