לאהוב את עצמך

כבר מתקופת בית הספר אמרו עליי שאני התלמיד המחונן ביותר, הלימודים אצלי היו צד חזק וגם בהמשך זה לא הפסיק, כשהילדים הלכו לשחק אני הייתי יושב ללמוד כולל בזמן ההפסקות עד שגיליתי שזה השאיר אותי לא פעם ללא חברים ואף פעם אחת הגיעו ילדים והציקו לי ואפילו לגלגו עליי שאני חנון מרובע.

זה פגע בבטחון שלי, הפכתי מילד שמח לילד עצוב ולא אהבתי את מה שאני רואה במראה, הייתי הולך לשחק בקבוצות שלא אהבתי, נוגע בתחביבים שלא היו שייכים לי על מנת להרגיש מוגן מהילדים שהציקו לי, הילדים של כיתתי נידו אותי ולא שיתפו אותי במשחקים כאלה ואחרים, נאלצתי לא פעם לשבת בצד.

שנאתי את כל מי שהיה סביבי כולל את עצמי אבל המהפך לא אחר להגיח, כשהגעתי לחטיבת הביניים גיליתי לפתע עוד ילדים שחושבים ומרגישים כמוני, ראיתי שיש עוד ילדים שמעדיפים ללמוד בהפסקה מאשר לשחק במשחקים או תחביבים אחרים והנה מצאתי לי שפת שיחה עם האחרים והצלחתי סוף סוף להשתלב, הדכאון עזב אותי והחיוך חזר קצת אל פניי.

הרגשתי שאני מעריך את עצמי קצת יותר ואפילו אוהב, התחלתי לרדת במשקל ולעשות פעילויות שהיו מביכות אותי, כמו רכיבת אופניים, ריצה וכד´ והשינוי הזה של כיתה חדשה ואנשים חדשים עשתה לי רק טוב מסתבר, פתאום הבחנתי בכך שהבנות ואפילו הבנים מבחינים בי, זה לא היה משנה שהעדפתי נשים כבר מאז שזכרתי את עצמי אבל זה בהחלט החמיא לי להיות מוקף גם בבני המין השני ששמו לב אליי אחרי שנים.


את רונית הכרתי בזכות היכולת שלי לראות את עצמי, בזכות הגישה הזאת, לא התביישתי לגשת אליה בשיא הבטחון, לרונית היה הרבה מה להציע אבל אני לא חושב שלי היה פחות מזה, אז היא היתה יפה ומכושרת בדרכה אבל אני הייתי פחות יפה אבל מוכשר וחכם בדרכי שלי, בסופו של יום הכל תלוי באיך אנחנו מקבלים את עצמנו מול המראה, אם אנחנו לא אוהבים את מה שאנחנו רואים יש עניין שאף אחר לא יאהב או יחבור לכך.

מירי מסיקה שרה על לאהוב את עצמך לא מול המראה, אבל אפשר בהחלט לאהוב את עצמנו קצת מול המראה ומשם לצאת החוצה עם שלמות ועם אהבה גדולה,עם השנים הרגשתי את הבטחון העצמי מופיע ברוב הדרו, הרגשתי על גג העולם, הידע שרכשתי אז עזר לי בהמון דברים, בעבודה, בחיי היום יום ואפילו במציאת אהבה, אין ספק שידע זה כח.



עם השנים הבנתי שחנונים בסופו של יום יכולים להפוך לחנונים משודרגים ושידע הוא בהחלט כח, למדתי בהחלט לאהוב את עצמי ואת מה שאני מביא, לי אין בעיה עם זה ולכם?

אם גם אתם התחלתם לאהוב את עצמכם לאחרונה, ספרו לנו על כך.
לאהוב את עצמך

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

באיזה עונה כדאי להתחתן

באיזה עונה כדאי להתחתן

פורסם בתאריך: 02/08/2012 13:10:24

חתונה היא אירוע משמח לכל הדעות. עם זאת מדובר גם באירוע מרוכב שדורש קבלת החלטות משמעותיות. באיזה עונה להתחתן?

אהבה או אולי אהבה ממבט ראשון

אהבה או אולי אהבה ממבט ראשון

פורסם בתאריך: 16/11/2021 10:53:28

מה היא אהבה? זו אהבה או אהבה ממבט ראשון? בכתבה זו תבינו מה היא אהבה ותדעו אם אתם אוהבים או מאוהבים.

איך לנשק בחורה

איך לנשק בחורה

פורסם בתאריך: 22/05/2011 12:24:44

אחת הדילמות הגדולות זה מתי לגשת לנשיקה עם בחורה, האם לנשק בדייט הראשון או אולי בשני? ואיך בכלל מתנשקים?

מהי בגידה?

מהי בגידה?

פורסם בתאריך: 14/09/2010 22:21:34

רבות דובר על הבגידה. המילה הנוראית הזו מעולם לא נאמרה בהקשר חיובי מדי ולה פנים רבות. אז מה מוגדר בעצם כבגידה?

טיפים להתחלה באתר הכרויות

טיפים להתחלה באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 01/02/2011 17:57:48

צריכים טיפים למציאת אהבה? אני כאן כדי לתת לכם טיפים מועילים שיכולים לעזור לכם בתחילת הדרך למציאת זוגיות טובה.

המקומות שמובילים להכרויות אמיתיות

המקומות שמובילים להכרויות אמיתיות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 13/05/2026 14:44:04

להכיר בדרך טבעית, נעימה ואמיתית. חיבורים איכותיים לאנשים שמחפשים קשר עם משמעות. כי לפעמים היכרות אחת משנה הכול.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר