למה אני מחפשת חום

אני מחפשת חום כשקר לי, אני לא באמת כזו... אני מחפשת חום כשאין לי מזור מבן זוגי המשתתק לו בפינה.. אני מחפשת חום כשקר לי.. אני מחפשת שהחומה תגיח בצורה של עוד גבר או שניים שישמחו את ליבי כשאתה חסר... אני איתך.. אבל מרגישה בודדה... אז כשחסרה לי אהבה.. אני שוכחת את החסרון... ומגנה על עצמי בכך שאני משאילה.. אהבה אחרת.
אני מפחדת להתאהב ולכן בוחרת לסתום את הגוללים הרבים שיש בי באמצעות אהבות חוזרות ונשנות, אני נקבה וכשמי כן אני, נקובה, נקובה, הנקבים שבי צריכים שמישהו יעניק לי חיזורים, נישוקים, חום ובעיקר מחמאות, אלוקים יצר אותנו בצורה הזו מסתבר, הוא יצר בכדי שיגיח אותו האחד ויזין אותנו כל פעם מחדש, את הגבר הוא יצר על מנת שיגבור כמעט על כל דבר ואיך נגבור אנו על יצירנו או בכלל? שהרי עומדת מולנו מלאכה לא פשוטה למלא את הכלי הנקוב כל פעם מחדש, תפקיד הגבר הוא בהחלט בין היתר להזין גם אותנו באהבה.

כשהוא לא מעניק לך תשומת לב

את באמת מנסה, מנסה בכל כוחן להרגיש את האהבה הראשונה והוא מבחינתו עשה את שלו, את שם, האמת שם ואין צורך לעשות עוד דבר, הוא לא משקיע בך יותר וגם ממך נעלמה רוח ההשקעה, הוא לא מעניק לך תשומת לב וכבר שנים שלא אומר לך עד כמה נאה שמלתך ומספיקה רק דקה בעוד את יורדת אל המכולת נטולת סנדלים, יחפה מהכל ואפילו יחפה קצת בלב.

את פוגשת את נער המכולת ואפילו הוא יכול להזין את ליבך הריק והבודד ולו לשניה בכך שהוא במקרה מחייך אלייך, לשם שינוי הוא לא מנסה להוציא ממך את הדברים הרעים ואת מרגישה כמו בימים הראשונים וזה לא משנה שאת לא באמת מכירה את נער המכולת, החיוך שלו בהחלט מצליח להזין את נשמתך הבודדה ולו לרגע קט.

מרוב דובים לא רואים יער?

דווקא אצלך הדברים קצת שונים, את בהחלט אומרת שלהשתמש ביער גדוש בדובים זה עוזר על מנת לשמור על הלב ,אז בסופו של דבר את מחפשת חום כשאת יודעת שהוא חסר לך ולא פעם את מעזה ולוקחת אותו ממי שמוכן להעניק אותו מהמקום האמיתי. האם זה בסדר? אנחנו לא באמת בעמדה שיפוטית כי לחום יש צורות רבות והוא לא מגיע רק במגע, הוא בהחלט יכול להגיע גם בצורה של חיוך או סתם אמירה טובה ולכל הגברים שתוהים אם את מחפשת עדיין חום, את תמיד יכולה להגיד להם שאת החום את תפסיקי לחפש כשהוא ישוב וישרת אותך באמת.

אם גם אתם שכחתם מהו חום אמיתי, נשמח אם תספרו לנו על כך.
למה אני מחפשת חום

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הכרויות גרושים גרושות – למה זה רעיון טוב?

הכרויות גרושים גרושות – למה זה רעיון טוב?

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 03/09/2025 12:07:15

הכרויות לגרושים גרושות הרבה פעמים יכול להישמע לחלק מאוד מלחיץ, לכן הבאנו עבורכם את המאמר הבא שמפרט למה זה הרעיון הטוב עבורכם

בליינד דייט

בליינד דייט

פורסם בתאריך: 30/08/2011 11:06:36

איך בוחרים את הלוק המנצח לבליינד דייט? הכנו עבורכם מדריך שיעזור להפוך את הבליינד דייט הבא שלכם לחלומי.

סינגלס באינטרנט

סינגלס באינטרנט

פורסם בתאריך: 28/04/2011 10:51:15

אנשים המוגדרים סינגלס נחשבים לפנויים חמים שנהנים מהחופש ומאפשרות הבחירה, אך האם להיות סינגלס זאת באמת מתנה?

איך לכתוב פרופיל איכותי באתר היכרויות

איך לכתוב פרופיל איכותי באתר היכרויות

פורסם בתאריך: 05/05/2021 10:53:49

אתרי הכרויות מתאפיינים בהצגה עצמית.בכתבה הבאה ניתן לכם מספר דגשים והמלצות איך לכתוב טוב יותר את הפרופיל שלכם באתר.

איך למצוא אהבה

איך למצוא אהבה

פורסם בתאריך: 23/04/2014 09:03:39

רבות הדרכים למצוא אהבה, לעתים רחוקות היא באה בקלות אבל רוב הפעמים היא קשה מאד להשגה... איך מוצאים אותה ולמה זה כל כך קשה?

5 טעויות נפוצות בתמונות פרופיל ואיך להימנע מהן

5 טעויות נפוצות בתמונות פרופיל ואיך להימנע מהן

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 22/10/2025 15:02:26

משקיעים בטקסט אבל שוכחים את התמונה? 5 טעויות בתמונת פרופיל שיכולות לפגוע לכם בפונציאל להיכרות

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר