למה אני מחפשת חום

אני מחפשת חום כשקר לי, אני לא באמת כזו... אני מחפשת חום כשאין לי מזור מבן זוגי המשתתק לו בפינה.. אני מחפשת חום כשקר לי.. אני מחפשת שהחומה תגיח בצורה של עוד גבר או שניים שישמחו את ליבי כשאתה חסר... אני איתך.. אבל מרגישה בודדה... אז כשחסרה לי אהבה.. אני שוכחת את החסרון... ומגנה על עצמי בכך שאני משאילה.. אהבה אחרת.
אני מפחדת להתאהב ולכן בוחרת לסתום את הגוללים הרבים שיש בי באמצעות אהבות חוזרות ונשנות, אני נקבה וכשמי כן אני, נקובה, נקובה, הנקבים שבי צריכים שמישהו יעניק לי חיזורים, נישוקים, חום ובעיקר מחמאות, אלוקים יצר אותנו בצורה הזו מסתבר, הוא יצר בכדי שיגיח אותו האחד ויזין אותנו כל פעם מחדש, את הגבר הוא יצר על מנת שיגבור כמעט על כל דבר ואיך נגבור אנו על יצירנו או בכלל? שהרי עומדת מולנו מלאכה לא פשוטה למלא את הכלי הנקוב כל פעם מחדש, תפקיד הגבר הוא בהחלט בין היתר להזין גם אותנו באהבה.

כשהוא לא מעניק לך תשומת לב

את באמת מנסה, מנסה בכל כוחן להרגיש את האהבה הראשונה והוא מבחינתו עשה את שלו, את שם, האמת שם ואין צורך לעשות עוד דבר, הוא לא משקיע בך יותר וגם ממך נעלמה רוח ההשקעה, הוא לא מעניק לך תשומת לב וכבר שנים שלא אומר לך עד כמה נאה שמלתך ומספיקה רק דקה בעוד את יורדת אל המכולת נטולת סנדלים, יחפה מהכל ואפילו יחפה קצת בלב.

את פוגשת את נער המכולת ואפילו הוא יכול להזין את ליבך הריק והבודד ולו לשניה בכך שהוא במקרה מחייך אלייך, לשם שינוי הוא לא מנסה להוציא ממך את הדברים הרעים ואת מרגישה כמו בימים הראשונים וזה לא משנה שאת לא באמת מכירה את נער המכולת, החיוך שלו בהחלט מצליח להזין את נשמתך הבודדה ולו לרגע קט.

מרוב דובים לא רואים יער?

דווקא אצלך הדברים קצת שונים, את בהחלט אומרת שלהשתמש ביער גדוש בדובים זה עוזר על מנת לשמור על הלב ,אז בסופו של דבר את מחפשת חום כשאת יודעת שהוא חסר לך ולא פעם את מעזה ולוקחת אותו ממי שמוכן להעניק אותו מהמקום האמיתי. האם זה בסדר? אנחנו לא באמת בעמדה שיפוטית כי לחום יש צורות רבות והוא לא מגיע רק במגע, הוא בהחלט יכול להגיע גם בצורה של חיוך או סתם אמירה טובה ולכל הגברים שתוהים אם את מחפשת עדיין חום, את תמיד יכולה להגיד להם שאת החום את תפסיקי לחפש כשהוא ישוב וישרת אותך באמת.

אם גם אתם שכחתם מהו חום אמיתי, נשמח אם תספרו לנו על כך.
למה אני מחפשת חום

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מה עושים כשאין אהבה בקשר

מה עושים כשאין אהבה בקשר

פורסם בתאריך: 12/01/2012 15:29:42

קשר זוגי מוצלח מבוסס על אהבה הדדית בין בני הזוג. אבל מה עושים כשלא הולך? מה עושים כשאין אהבה בקשר?

קשר טוב

קשר טוב

פורסם בתאריך: 30/12/2010 18:02:47

מהו קשר טוב ומיהו בן הזוג אותו נוכל לחיות במשך שארית חיינו במסגרת זוגית ולהקים איתו משפחה? מעט על בניית קשר זוגי פורה.

איך לגרום לאקסית להתחרט?

איך לגרום לאקסית להתחרט?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 12/08/2024 14:08:17

גילו הסודות שיגרמו לאקסית שלך לחשוב עליך מחדש. המאמר הזה חושף טקטיקות מוחכות שיהפכו אותך למגנט אנושי.

הפרטנר המושלם

הפרטנר המושלם

פורסם בתאריך: 15/05/2012 14:00:22

בכל הקשור למיניות כולנו מחפשים אחר הפרטנר המושלם. אבל מי הוא/היא. מהם המאפיינים של פרטנר/ית שכזה?

סוד קטן חוויה גדולה

סוד קטן חוויה גדולה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 12/02/2026 10:33:23

מפגש דיסקרטי למי שמחפש ריגוש אמיתי בלי רעשי רקע. כימיה טובה, אווירה קלילה וחיוך שמדליק את הערב.

כל מה שצריך לדעת על מזל תאומים?

כל מה שצריך לדעת על מזל תאומים?

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 25/06/2024 14:38:23

מזל תאומים משתייך למזלות האוויר. בשל כך מאופיינים בני המזל בתנועה מתמדת ותזוזה בלתי פוסקת

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר