למה אני מחפשת חום

אני מחפשת חום כשקר לי, אני לא באמת כזו... אני מחפשת חום כשאין לי מזור מבן זוגי המשתתק לו בפינה.. אני מחפשת חום כשקר לי.. אני מחפשת שהחומה תגיח בצורה של עוד גבר או שניים שישמחו את ליבי כשאתה חסר... אני איתך.. אבל מרגישה בודדה... אז כשחסרה לי אהבה.. אני שוכחת את החסרון... ומגנה על עצמי בכך שאני משאילה.. אהבה אחרת.
אני מפחדת להתאהב ולכן בוחרת לסתום את הגוללים הרבים שיש בי באמצעות אהבות חוזרות ונשנות, אני נקבה וכשמי כן אני, נקובה, נקובה, הנקבים שבי צריכים שמישהו יעניק לי חיזורים, נישוקים, חום ובעיקר מחמאות, אלוקים יצר אותנו בצורה הזו מסתבר, הוא יצר בכדי שיגיח אותו האחד ויזין אותנו כל פעם מחדש, את הגבר הוא יצר על מנת שיגבור כמעט על כל דבר ואיך נגבור אנו על יצירנו או בכלל? שהרי עומדת מולנו מלאכה לא פשוטה למלא את הכלי הנקוב כל פעם מחדש, תפקיד הגבר הוא בהחלט בין היתר להזין גם אותנו באהבה.

כשהוא לא מעניק לך תשומת לב

את באמת מנסה, מנסה בכל כוחן להרגיש את האהבה הראשונה והוא מבחינתו עשה את שלו, את שם, האמת שם ואין צורך לעשות עוד דבר, הוא לא משקיע בך יותר וגם ממך נעלמה רוח ההשקעה, הוא לא מעניק לך תשומת לב וכבר שנים שלא אומר לך עד כמה נאה שמלתך ומספיקה רק דקה בעוד את יורדת אל המכולת נטולת סנדלים, יחפה מהכל ואפילו יחפה קצת בלב.

את פוגשת את נער המכולת ואפילו הוא יכול להזין את ליבך הריק והבודד ולו לשניה בכך שהוא במקרה מחייך אלייך, לשם שינוי הוא לא מנסה להוציא ממך את הדברים הרעים ואת מרגישה כמו בימים הראשונים וזה לא משנה שאת לא באמת מכירה את נער המכולת, החיוך שלו בהחלט מצליח להזין את נשמתך הבודדה ולו לרגע קט.

מרוב דובים לא רואים יער?

דווקא אצלך הדברים קצת שונים, את בהחלט אומרת שלהשתמש ביער גדוש בדובים זה עוזר על מנת לשמור על הלב ,אז בסופו של דבר את מחפשת חום כשאת יודעת שהוא חסר לך ולא פעם את מעזה ולוקחת אותו ממי שמוכן להעניק אותו מהמקום האמיתי. האם זה בסדר? אנחנו לא באמת בעמדה שיפוטית כי לחום יש צורות רבות והוא לא מגיע רק במגע, הוא בהחלט יכול להגיע גם בצורה של חיוך או סתם אמירה טובה ולכל הגברים שתוהים אם את מחפשת עדיין חום, את תמיד יכולה להגיד להם שאת החום את תפסיקי לחפש כשהוא ישוב וישרת אותך באמת.

אם גם אתם שכחתם מהו חום אמיתי, נשמח אם תספרו לנו על כך.
למה אני מחפשת חום

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

האם לתת  את המספר שלי

האם לתת את המספר שלי

פורסם בתאריך: 29/03/2012 11:33:13

בחור ניגש לבחורה ומתחיל איתה. כל הבחורות שאלו עצמן את השאלה הזו - האם לתת בהתחלה את המספר שלי?

דייט ראשון טיפים שיקדמו אתכם למרחקים

דייט ראשון טיפים שיקדמו אתכם למרחקים

פורסם בתאריך: 12/06/2022 14:37:53

הדייט הראשון מלווה בהמון אמוציות, ולכן רצוי להבין כיצד לנהל אותם, אם בכלל יהיה המשך לדייט שני.

קשר טוב

קשר טוב

פורסם בתאריך: 30/12/2010 18:02:47

מהו קשר טוב ומיהו בן הזוג אותו נוכל לחיות במשך שארית חיינו במסגרת זוגית ולהקים איתו משפחה? מעט על בניית קשר זוגי פורה.

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

פורסם בתאריך: 09/05/2022 13:19:03

אין הרבה דברים יותר חשובים מדייט ראשון בעולם הזה, ואין הרבה דברים שעשויים להסב למתחים רגשיים כמו שיכול הדייט הראשון.

נושאי שיחה מצחיקים - עשה ואל תעשה

נושאי שיחה מצחיקים - עשה ואל תעשה

פורסם בתאריך: 19/04/2022 13:35:35

כאשר בני זוג נפגשים לראשונה, בתור התחלה שיחת חולין מסתמנת כרעיון טוב, כזאת שמתובלים בה נושאי שיחה מצחיקים

כל מה שצריך לדעת על אהבה אפלטונית

כל מה שצריך לדעת על אהבה אפלטונית

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 22/08/2024 13:09:56

ללא מרכיב מיני או רומנטי. בעולם שבו יחסים רומנטיים ומיניים מקבלים תשומת לב רבה, חשוב להבין ולהעריך את ערכה של האהבה האפלטונית.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר