למה אני מחפשת חום

חום ואהבה

אני מחפשת חום כשקר לי, אני לא באמת כזו... אני מחפשת חום כשאין לי מזור מבן זוגי המשתתק לו בפינה.. אני מחפשת חום כשקר לי.. אני מחפשת שהחומה תגיח בצורה של עוד גבר או שניים שישמחו את ליבי כשאתה חסר... אני איתך.. אבל מרגישה בודדה... אז כשחסרה לי אהבה.. אני שוכחת את החסרון... ומגנה על עצמי בכך שאני משאילה.. אהבה אחרת.
אני מפחדת להתאהב ולכן בוחרת לסתום את הגוללים הרבים שיש בי באמצעות אהבות חוזרות ונשנות, אני נקבה וכשמי כן אני, נקובה, נקובה, הנקבים שבי צריכים שמישהו יעניק לי חיזורים, נישוקים, חום ובעיקר מחמאות, אלוקים יצר אותנו בצורה הזו מסתבר, הוא יצר בכדי שיגיח אותו האחד ויזין אותנו כל פעם מחדש, את הגבר הוא יצר על מנת שיגבור כמעט על כל דבר ואיך נגבור אנו על יצירנו או בכלל? שהרי עומדת מולנו מלאכה לא פשוטה למלא את הכלי הנקוב כל פעם מחדש, תפקיד הגבר הוא בהחלט בין היתר להזין גם אותנו באהבה.

כשהוא לא מעניק לך תשומת לב

את באמת מנסה, מנסה בכל כוחן להרגיש את האהבה הראשונה והוא מבחינתו עשה את שלו, את שם, האמת שם ואין צורך לעשות עוד דבר, הוא לא משקיע בך יותר וגם ממך נעלמה רוח ההשקעה, הוא לא מעניק לך תשומת לב וכבר שנים שלא אומר לך עד כמה נאה שמלתך ומספיקה רק דקה בעוד את יורדת אל המכולת נטולת סנדלים, יחפה מהכל ואפילו יחפה קצת בלב.

את פוגשת את נער המכולת ואפילו הוא יכול להזין את ליבך הריק והבודד ולו לשניה בכך שהוא במקרה מחייך אלייך, לשם שינוי הוא לא מנסה להוציא ממך את הדברים הרעים ואת מרגישה כמו בימים הראשונים וזה לא משנה שאת לא באמת מכירה את נער המכולת, החיוך שלו בהחלט מצליח להזין את נשמתך הבודדה ולו לרגע קט.

מרוב דובים לא רואים יער?

דווקא אצלך הדברים קצת שונים, את בהחלט אומרת שלהשתמש ביער גדוש בדובים זה עוזר על מנת לשמור על הלב ,אז בסופו של דבר את מחפשת חום כשאת יודעת שהוא חסר לך ולא פעם את מעזה ולוקחת אותו ממי שמוכן להעניק אותו מהמקום האמיתי. האם זה בסדר? אנחנו לא באמת בעמדה שיפוטית כי לחום יש צורות רבות והוא לא מגיע רק במגע, הוא בהחלט יכול להגיע גם בצורה של חיוך או סתם אמירה טובה ולכל הגברים שתוהים אם את מחפשת עדיין חום, את תמיד יכולה להגיד להם שאת החום את תפסיקי לחפש כשהוא ישוב וישרת אותך באמת.

אם גם אתם שכחתם מהו חום אמיתי, נשמח אם תספרו לנו על כך.

למה אני מחפשת חום

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

זוגיות מאוחרת

זוגיות מאוחרת

פורסם בתאריך: 10/03/2021 12:16:58

יצאנו לבדוק את הרווקים שמגיעים לזוגיות מאוחרת ומה באמת קורה שם?

נעים להכיר, מזל סרטן

נעים להכיר, מזל סרטן

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 29/05/2024 14:15:05

על מזל סרטן תוכלו לגלות כל מה שרציתם על תכונותיו וההבדל בין גבר מזל סרטן לאישה מזל סרטן.

איך לפנק את בני הזוג?

איך לפנק את בני הזוג?

פורסם בתאריך: 07/06/2021 15:18:09

פינוק יכול לעלות חיוך ולהפוך את היום שלהם ליום שמח ומה שזה יעשה לזוגיות, פשוט ייתן לה טוויסט מיוחד לטווח הארוך

7 שאלות לדייטים בלתי נשכחים

7 שאלות לדייטים בלתי נשכחים

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 29/09/2025 11:02:18

אם אתם לפני דייט אז המאמר הבא הוא בדיוק בשבילכם! קבלו רעיונות ל-7 שאלות מסקרנות שיכולות להפוך לכם את הערב לבלתי נשכח.

פסח סוער אחרי כמה כוסיות

פסח סוער אחרי כמה כוסיות

פורסם בתאריך: 03/04/2012 13:05:10

חג הפסח הוא זמן מעולה לחגיגות מיניות. אמנם אחרי ליל-הסדר הבטן מלאה , אבל אחרי כמה כוסיות קשה לחשוב על סקס.

האם גיל 50 פלוס זה הזמן המושלם למצוא אהבה?

האם גיל 50 פלוס זה הזמן המושלם למצוא אהבה?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 16/10/2025 11:29:19

מי אמר שאהבה זה רק לצעירים? בכתבה נבדוק למה הלב בגיל 50 פלוס לא רק פועם, אלא גם יודע בדיוק מה הוא מחפש

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר