למה אני מחפשת חום

אני מחפשת חום כשקר לי, אני לא באמת כזו... אני מחפשת חום כשאין לי מזור מבן זוגי המשתתק לו בפינה.. אני מחפשת חום כשקר לי.. אני מחפשת שהחומה תגיח בצורה של עוד גבר או שניים שישמחו את ליבי כשאתה חסר... אני איתך.. אבל מרגישה בודדה... אז כשחסרה לי אהבה.. אני שוכחת את החסרון... ומגנה על עצמי בכך שאני משאילה.. אהבה אחרת.
אני מפחדת להתאהב ולכן בוחרת לסתום את הגוללים הרבים שיש בי באמצעות אהבות חוזרות ונשנות, אני נקבה וכשמי כן אני, נקובה, נקובה, הנקבים שבי צריכים שמישהו יעניק לי חיזורים, נישוקים, חום ובעיקר מחמאות, אלוקים יצר אותנו בצורה הזו מסתבר, הוא יצר בכדי שיגיח אותו האחד ויזין אותנו כל פעם מחדש, את הגבר הוא יצר על מנת שיגבור כמעט על כל דבר ואיך נגבור אנו על יצירנו או בכלל? שהרי עומדת מולנו מלאכה לא פשוטה למלא את הכלי הנקוב כל פעם מחדש, תפקיד הגבר הוא בהחלט בין היתר להזין גם אותנו באהבה.

כשהוא לא מעניק לך תשומת לב

את באמת מנסה, מנסה בכל כוחן להרגיש את האהבה הראשונה והוא מבחינתו עשה את שלו, את שם, האמת שם ואין צורך לעשות עוד דבר, הוא לא משקיע בך יותר וגם ממך נעלמה רוח ההשקעה, הוא לא מעניק לך תשומת לב וכבר שנים שלא אומר לך עד כמה נאה שמלתך ומספיקה רק דקה בעוד את יורדת אל המכולת נטולת סנדלים, יחפה מהכל ואפילו יחפה קצת בלב.

את פוגשת את נער המכולת ואפילו הוא יכול להזין את ליבך הריק והבודד ולו לשניה בכך שהוא במקרה מחייך אלייך, לשם שינוי הוא לא מנסה להוציא ממך את הדברים הרעים ואת מרגישה כמו בימים הראשונים וזה לא משנה שאת לא באמת מכירה את נער המכולת, החיוך שלו בהחלט מצליח להזין את נשמתך הבודדה ולו לרגע קט.

מרוב דובים לא רואים יער?

דווקא אצלך הדברים קצת שונים, את בהחלט אומרת שלהשתמש ביער גדוש בדובים זה עוזר על מנת לשמור על הלב ,אז בסופו של דבר את מחפשת חום כשאת יודעת שהוא חסר לך ולא פעם את מעזה ולוקחת אותו ממי שמוכן להעניק אותו מהמקום האמיתי. האם זה בסדר? אנחנו לא באמת בעמדה שיפוטית כי לחום יש צורות רבות והוא לא מגיע רק במגע, הוא בהחלט יכול להגיע גם בצורה של חיוך או סתם אמירה טובה ולכל הגברים שתוהים אם את מחפשת עדיין חום, את תמיד יכולה להגיד להם שאת החום את תפסיקי לחפש כשהוא ישוב וישרת אותך באמת.

אם גם אתם שכחתם מהו חום אמיתי, נשמח אם תספרו לנו על כך.
למה אני מחפשת חום

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

דייט ראשון טיפים שיקדמו אתכם למרחקים

דייט ראשון טיפים שיקדמו אתכם למרחקים

פורסם בתאריך: 12/06/2022 14:37:53

הדייט הראשון מלווה בהמון אמוציות, ולכן רצוי להבין כיצד לנהל אותם, אם בכלל יהיה המשך לדייט שני. ועל מנת לסייע לכם בתהליך, אם תמשיכו לקרוא עד הסוף תדעו

הנשיקה הראשונה - מתי?

הנשיקה הראשונה - מתי?

פורסם בתאריך: 22/02/2011 10:19:00

הנשיקה הראשונה היא רגע בעל חשיבות רגשית גבוהה - כיצד אמור להראות הרגע הזה ואיך עושים את זה כמו שצריך?

אלטרנטיבות למתנות יקרות

אלטרנטיבות למתנות יקרות

פורסם בתאריך: 21/06/2012 12:08:11

מי לא אוהב לקבל מתנות? כולנו אוהבים לקבל מתנות, במיוחד כשזה מגיע מבן או בת הזוג שלנו.

סיפורו של מפגש מין סוער

סיפורו של מפגש מין סוער

פורסם בתאריך: 01/01/2013 13:05:50

סיפור קצר על מפגש מיני שהפך לקשר רציני. הכרתי בחורה מושכת ביותר. הקשר שלנו התחיל במיטה ומשם הכול התגלגל הלאה.

האם גיל 50 פלוס זה הזמן המושלם למצוא אהבה?

האם גיל 50 פלוס זה הזמן המושלם למצוא אהבה?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 16/10/2025 11:29:19

מי אמר שאהבה זה רק לצעירים? בכתבה נבדוק למה הלב בגיל 50 פלוס לא רק פועם, אלא גם יודע בדיוק מה הוא מחפש

אהבה בקיץ

אהבה בקיץ

פורסם בתאריך: 08/05/2011 15:11:54

מה עוד אפשר להגיד על הקיץ? שמש, ים, בחורים ובחורות בבגדי ים, ואיך מכל הדברים הללו ביחד נמצא אהבה לתקופת הקיץ?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר