מכשולים בזוגיות

מכשולים בדרך לזוגיות

מכשולים שונים לאנשים שונים

לרוב כאשר אנו נמצאים לקראת פגישה ראשונה עם בן או בת הזוג העתידיים אנו מנסים לדמיין כיצד הם יראו, מנסים לראות האם זה יכול להוביל למקום טוב עבורנו, או אולי אנחנו בכלל עושים טעות שאנחנו נמצאים בדרך לפגישה הזאת.
לרוב, הצדדים צפו בתמונה של האדם איתו הם הולכים להיפגש והמכשול שבדרך הוא אי ההתאמה בין התמונה למציאות במידה ומדובר למשל על הכרויות דרך אתרי אינטרנט או דרך שידוך שניסו לעשות החברים הטובים.
הדרך הטובה ביותר להתמודד במצבים אלה עם המכשול השכיח והמוכר הזה הינה לנסות ולהנמיך את הציפיות. בדרך כלל הצד השני יעביר לנו תמונה בה הוא נראה בצורה הטובה ביותר, וכדאי שננסה לבוא בתחושה והרגשה טובה אבל בלי הרגשה שאנחנו חייבים שייצא מזה משהו וחייבים לכוון את זה כבר בפגישה הראשונה לכיוון של קשר, אחרת נתבדה ונתאכזב.
מכשול נוסף שרבים נתקלים בו הוא ההשוואה לבן זוג קודם. ההשוואה כמעט תמיד תתבצע ואנו תמיד נצפה מהצד השני שיהיה יותר טוב מהבן או בת זוג הקודמים.
חשוב להימנע מהשוואות מיותרות היות והן אלה אשר ימנעו מאיתנו להמשיך לבנות מערכת יחסים עם בן זוג או בת זוג חדשים.

אפשר להימנע ממכשול שכיח לקראת זוגיות

מכשול המודעות העצמית הינו שכיח ורבים הם האנשים שממעיטים בערכם כאשר הם עומדים לקראת מערכת יחסים חדשה או לפני פגישה ראשונה וכדומה.
כאשר צד מציג מודעות עצמית נמוכה הוא משדר זאת לצד השני וכך הוא גם יתקבל על ידו. רבים יעידו כי גם צפיות זו מלכודת בדרך לזוגיות. ככל שתצפו יותר מבן או בת הזוג, כך תתאכזבו יותר ויותר.
כאשר אתם בונים זוגיות הצפיות הן גבוהות ומרובות ולכן מהוות מכשול. כל צפייה שלא תתממש תהווה עוד קושי בדרך לזוגיות.
ככל שתמעיטו לצפות, כך תופתעו לגלות כמה אתם מרוצים מבן או בת הזוג והדרך לזוגיות תהיה פשוטה יותר.

סובלנות בדרך לזוגיות

מכשולים רבים יגמרו לניתוק קשר והדרך לזוגיות לא תגיע ליעדה. סובלנות והכרה של בן או בת הזוג הינה פיתרון יעיל ברוב המקרים.
לכל אחד יש רצונות שונים והעדיפויות שונות ולכן עלינו להגיע להסכמה ולהבנה כדי למנוע עוד קשיים בדרך לזוגיות.
על כל אחד לתת ולעזור כמה שאפשר וכמובן להתחשב בצרכיו של הצד השני. הבנה של הצד השני והיכרות עם צרכיו תעזור למנוע מכשולים שכיחים בדרך לזוגיות.

יש לכם הצעות עבורנו לגבי מעבר של המכשולים הרבים בדרך לזוגיות? מה ההמלצות שלכם ועל מה כדאי לנו לשים לב לפני הכניסה לזוגיות האולטימטיבית.
מכשולים בזוגיות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לא רוצה להתחתן

לא רוצה להתחתן

פורסם בתאריך: 23/02/2022 15:01:42

להמשיך איתו בכל זאת? מה לעשות כשנראה לך סוף- סוף שחלומך עומד להתגשם, והבועה מתפוצצת?

מסביב לעולם עם בת הזוג

מסביב לעולם עם בת הזוג

פורסם בתאריך: 30/03/2011 13:34:58

טיול מסביב לעולם עושים עם מי שאתם הכי אוהבים - בת הזוג שלכם, כאן תלמדו איך לתכנן את הטיול הגדול שלכם.

5 נקודות שיעזרו לך להבין שהבחור ממש לא בשבילך

5 נקודות שיעזרו לך להבין שהבחור ממש לא בשבילך

פורסם בתאריך: 14/06/2022 15:41:07

יצאת עם בחור לשניים – שלושה דייטים ואת לא יודעת האם להמשיך לצאת עם הבחור והאם הוא בשבילך

לפלרטט נכון - אמנות הפלירטוט

לפלרטט נכון - אמנות הפלירטוט

פורסם בתאריך: 19/06/2014 10:46:17

מה אתם בעצם חושבים? מיהו פלרטטן השנה? כיצד הוא צריך להתנהג? כמה דברים שרציתם לדעת על פלירטוט נכון.

תורת הטנטרה

תורת הטנטרה

פורסם בתאריך: 09/10/2013 09:51:17

מהיכן מגיעה תרבות הטנטרה בפועל? כיצד ניתן ליישם טנטרה ואיך היא קשורה למונחי סקס?

סוד קטן חוויה גדולה

סוד קטן חוויה גדולה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 12/02/2026 10:33:23

מפגש דיסקרטי למי שמחפש ריגוש אמיתי בלי רעשי רקע. כימיה טובה, אווירה קלילה וחיוך שמדליק את הערב.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר