משפטי פתיחה

משפטי פתיחה מוצלחים להתחלה עם בחורה.

כולנו כבר היינו בסיטואציה הזו. יוצאים למקום בילוי ציבורי (כמו מועדון או בר) וקולטים בזווית של העין מישהו שמוצא חן בעינינו. הבעיה המרכזית מופיעה כבר בהתחלה והיא שאיננו מכירים בכלל את אותו האדם. כשאנו נמצאים בסיטואציה של משיכה פיזית ורגשית לאדם שחולק איתנו מסגרת משותפת, כמו מקום לימודים או מקום עבודה, פשוט יותר לדעת אם יש מצב להציע דייט. אבל במצב כמו שתיארנו קודם לכן, אין אפשרות לדעת כמעט כלום על אותו האדם. אולי יש לו/לה חבר/ה? אולי אנחנו בכלל לא הסגנון שלהם? משפטי פתיחה להצלה!

משפטי פתיחה/התחלה גרועים.

אציג בפניכם רשימה שחלקכם מכירים בתור אתנחתא קומית וחלק (בעיקר החלק הנשי) מכירים מקרוב בתור סממנים לבחורים מגוחכים במקרה הטוב וחוצפנים במקרה הפחות טוב: אבא שלך גנן? (כן כן, משתמשים בזה ולא מעט); כאב לך שנפלת מגן עדן?; עם איך שאת זזה את בטח ___ משהו לא נורמאלי; תגידי, כזה גוף יפה לא חבל להסתיר אותו עם בגדים?; אפשר להתחיל איתך? ועוד רבים וטובים.
אבל מה, אולי תתפלאו לשמוע אבל אפשר להשתמש במשפטים שכאלו ועדיין לזכות לתגובות חיוביות. כמו תמיד, הכול תלוי בצורת ההגשה.

איך הופכים משפט פתיחה גרוע למוצלח?

כפי שכבר ודאי שמעתם, הדבר שמושך בחורות יותר מכל הינו בטחון עצמי. הכוונה כמובן לא לביטחון עצמי מופרז ומדומה שהן מריחות ברגע, אלא לתחושה אמיתית של בטחון שמלווה בהבנה אמתית מצידכם כי אין לכם מטרה לפגוע באף-אחת ואתם פשוט מנסים משהו בשביל הכיף.
אצל בחור עם בטחון אמיתי, משפטי פתיחה גרועים יהפכו למוצלחים ויזכו אותו בשלל מספרי טלפון ופרטי התקשרות שונים.
מלבד זאת, ישנם גם משפטי פתיחה לא רעים בכלל. מניסיוני, פשטות תמיד פועלת, גם במידה ולא השגתם מספר לפחות לא פגעתם באף אחת וזכיתם להערות עוקצניות. "אני אשמח להכיר אותך", "היי קוראים לי דני" ו –"את נראית מצוין אפשר להתחיל איתך?" הם מספר דוגמאות למשפטים בסגנון הזה.

משפטי פתיחה לבנות.

ידוע כי בדרך-כלל בחורות אינן זקוקות למשפטי התחלה בבואן להתחיל עם בנים. עם זאת, במידה ומדובר בבחור אטרקטיבי במיוחד יכול להיות כי יתעורר צורך להשחיל איזה משפט מתוחכם בכדי לזכות בתשומת ליבו.
איני מומחה גדול למשפטי פתיחה לבנות אבל אני יכול להגיד לכן לפחות במה לא להשתמש. בנות רבות חושבות כי להעליב את הבחור יעורר אצלו עניין. בדרך-כלל זה לא עובד ככה וזה יכול רק לפגוע או פשוט לגרום לאיבוד עניין מוחלט. עוד אפשרות היא ´לקקנות´. בנות, מספיק שהבחור יודע שהוא אטרקטיבי, אתן לא צריכות להוסיף על כך, כבדו את עצמכן ותזכו לכבוד בחזרה.

ישנם שימושים לא מעטים למשפטי פתיחה/התחלה. ספרו לנו על משפטים נבחרים משלכם.

משפטי פתיחה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

על מה כדאי לדבר באתרי הכרויות?

על מה כדאי לדבר באתרי הכרויות?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 01/08/2024 15:30:21

גלו את הנושיאם המושלמים לשיחה באתרי הכרויות. למדו אילו נושאים מעוררים עניין ומושכים תשומת לב ומגדילים פוטנציאל לקשר רומנטי.

האם גיל 50 פלוס זה הזמן המושלם למצוא אהבה?

האם גיל 50 פלוס זה הזמן המושלם למצוא אהבה?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 16/10/2025 11:29:19

מי אמר שאהבה זה רק לצעירים? בכתבה נבדוק למה הלב בגיל 50 פלוס לא רק פועם, אלא גם יודע בדיוק מה הוא מחפש

טיפים להתחלה באתר הכרויות

טיפים להתחלה באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 01/02/2011 17:57:48

צריכים טיפים למציאת אהבה? אני כאן כדי לתת לכם טיפים מועילים שיכולים לעזור לכם בתחילת הדרך למציאת זוגיות טובה.

Change my lover

Change my lover

פורסם בתאריך: 05/12/2011 15:34:06

if you are not happy in your relationship becouse of your lover behavior maybe you need to chage

היכרויות וזוגיות

היכרויות וזוגיות

פורסם בתאריך: 14/12/2011 14:50:47

במהלך חיינו יוצא לנו לפגוש אנשים שגרים לידינו, שעובדים איתנו בעבודה, אך איך ממצבים אלו הופכים זאת לזוגיות?

למה חשובה האהבה

למה חשובה האהבה

פורסם בתאריך: 06/09/2012 11:51:08

תחושה עוצמתית שלעיתים קרובות מידי גורמת לנו לכאב לב ומפח נפש, למה חשובה האהבה וכיצד ניתן להתמודד עם כוחה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר