נשים רוצות לכייף וליהנות

נשים רק עושות לעשות כיף

גם נשים רק רוצות לעשות כייף, ולכן הן מחפשות הכרויות במקומות שונים ומיוחדים, שאולי יביאו להן את האחד

על אף שאנו חיים במאה העשרים ואחת עדיין לא השתנתה התפיסה הרואה בגברים פרפרי חופש הזקוקים לעבור מפרח לפרח להנאתם באופן לגיטימי לעומת הנשים המבקשות רק לתפוס להן את הפרפרון ולכבול אותו בקורים של אהבה לטובת בית ומשפחה, משאת נפשן.
ובכן, די לקלישאות ודי לתפיסות המיושנות, ברוכים הבאים לעולם בו גם נשים רוצות ויודעות לעשות רק פאן. לא עוד קשר מחייב, לא עוד זוגיות מעיקה, לא עוד פרטנר שדורש ודורש אלא מערכת יחסים ללא מחוייבות, ללא כבלים וללא דרישות, רק כיף טהור ומלא תשוקה. כן, גם נשים רוצות פשוט לבלות.
נשים רוצות לכייף, רק רוצות לעשות כיף, ולכן הן מחפשות את אותו אביר על סוס לבן...

חדלו להיות מופתעים
לא פעם כאשר אישה פונה לגבר באפליקציה או אתר הכרויות הוא פשוט בהלם ומיד כותב לה בחזרה "כמה אומץ יש לך", או "וואוו, בחורה שמתחילה עם בחור זה ממש מדליק אותי". לא רע להידלק, זו מטרת העניין, אך די רע להיות מופתע. הרי באתר שכזה כולנו שווים, לכולנו דרישות, רצונות ופנטזיות שאנו מבקשים להגשים, אז מה כל כך מפתיע באישה שרוצה גם לבלות?
נשים יקרות, המשיכו להשתחרר מכבלי הזמן, השמרנות והדעות הקדומות בהם אוחזים בעיקר גברים וצאו לכם לדרך חדשה בה אתן שמות את עצמכן במרכז, מבלות נהנות ובעיקר מגשימות פנטזיות לא ממומשות. ואתם הגברים, חדלו להיות כה מופתעים והיו עסוקים בלהפתיע את הנשים ברומן מושלם בו תככבו אתם כמאהבים מפתיעים באמת.

"החיים הם סרט, אני אישה משוחררת"
נמאס לך מחיים של שיגרה? לא מסופקת מהזוגיות הקיימת? משתוקקת לפגוש מישהו שיעיר את חושייך? מאסת ברוטינה החוזרת על עצמה מדי יום, שבוע, חודש ושנה? הגיע הזמן לעשות חיים. גלשי להנאתך באתר, הכירי אנשים חדשים, תבלי את החיים שלך בפלפל חריף מזן מיוחד במינו הקרוי רומן, ולפני שתשימי לב יהיו כל חושייך ערים ומחודדים.
לפתע יתחשק לך לקנות שמלה חדשה, להתאפר, להשפריץ בושם ריחני ולצאת לבלות. לפתע תתמלאי תשוקה וכריזמה, הבטחון שלך ישוב אליך והשנים פשוט ינשרו ממך.
אנשים יתחילו להגיד לך שאת נראית צעירה יותר, לשאול מה עשית לפנים שהן זוהרות כל כך ועוד מחמאות בשפע. זה לא רק הרומן, זו ההתרגשות, ההזדמנות וההפתעה שהוא טומן בחובו.
לא משנה אם מדובר בחיפוש הכרויות לדתיים ודתיות או הכרויות לרווקים רווקות, הכרויות זה תמיד פותח דלתות, וכדאי לתת לזה צ´אנס.

ללכת הכי רחוק שאפשר עם הפנטזיה שלך
לכולנו פנטזיות, הן לרוב לא ממומשות ולכן נשארות בגדר פנטזיה שאינה עוברת למימד מציאותי. יש הסוברים כי הפנטזיה עוצמתית יותר דווקא כאשר היא אינה ומגשמת, זאת משום שבדמיוננו הכל מושלם, מהפרט הראשון ועד האחרון, לעומת המציאות בה תמיד מתגלים להם סדקים באופוריה.
עם זאת לא מעט אנשים עסוקים במרדף אחר הגשמת פנטזיות שונות, זו יכולה להיות פנטזיה על בילוי עם גבר מושך במיוחד, פנטזיה מזווית סקסולוגית מינית להתנסות במשהו שטרם ניסיתם בעבר או דווקא פנטזיה מסוג אחר. כך או כך באמצעות שחרור של העכבות המצויות בכולנו ניתן להתחיל ולחתור אל עבר הגשמתן.
באתרי הכרויות תפגשו אנשים שונים מסוגים שונים, לא מעט מתוכם מחפשים בדיוק כמוכם פרטנר להגשמת חלום. חלקם יענו על הדרישות שלכם וחלקם ממש לא.
מה שבטוח, ההיצע כה גדול כך שתמיד אפשר להמשיך ולנסות. מבלים יחד, מכירים, נפתחים ואולי אפילו מגשימים חלומות.

נשים רוצות לכייף וליהנות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

לא רוצה להתחתן

לא רוצה להתחתן

פורסם בתאריך: 23/02/2022 15:01:42

להמשיך איתו בכל זאת? מה לעשות כשנראה לך סוף- סוף שחלומך עומד להתגשם, והבועה מתפוצצת?

ניצוץ קטן, חוויה גדולה

ניצוץ קטן, חוויה גדולה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/05/2026 13:54:30

סוד קטן שפותח דלת לחוויה גדולה ומלאת ריגוש.
אווירה מיוחדת, רגעים בלתי נשכחים ותחושה שונה מהרגיל.

יצירת זוגיות מצליחה דרך אתרי הכרויות

יצירת זוגיות מצליחה דרך אתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 05/10/2021 14:49:40

לאחר שניסיתים כל דרך אפשרית להכיר בני זוג שונים - רק כדי להעלות את הסיכויים למצוא בני זוג מעניינים – הגיע הזמן שתתנסו בדרך חדשה.

הפרק שבו כבר לא צריך להרשים אף אחד

הפרק שבו כבר לא צריך להרשים אף אחד

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 17/08/2026 14:11:42

אחרי שנים של עבודה, משפחה ושגרה, נפתח לעיתים פרק מפתיע: יותר זמן, פחות לחץ והרבה יותר חופש לבחור עם מי לחלוק את הדרך.

הדודה  שמציקה עם חתונה.

הדודה שמציקה עם חתונה.

פורסם בתאריך: 20/09/2012 15:59:16

שמדובר בחתונה יש להיות בטוחים כי מדובר בבני זוג אשר ילוו אותנו לכל חיינו. אז למה הדודה תמיד מציקה עם החתונה?

פסח סוער אחרי כמה כוסיות

פסח סוער אחרי כמה כוסיות

פורסם בתאריך: 03/04/2012 13:05:10

חג הפסח הוא זמן מעולה לחגיגות מיניות. אמנם אחרי ליל-הסדר הבטן מלאה , אבל אחרי כמה כוסיות קשה לחשוב על סקס.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר