פגישה עם ההורים

הגעתם לרגע המכריע ביותר במהלך הקשר

אז הגעתם לרגע המכריע ביותר במהלך הקשר שלכם (בלי לחץ) - רגע פגישת ההורים!

אנחנו לא יודעים אם לאחל מזל טוב או את תנחומיי. אלו ממש מסוג הדברים שאתה עושה ושומע תוך כדי ברקע את מנגינת האימה מהסרט "מלתעות".

לא בכדי יצא הסרט "פגוש את ההורים" ואף המשכו, הממחישים את הזוועות שאנשים עוברים במפגשים אלו. אז אולי לא כולנו גרועים כמו גיילורד פוקר (בן סטילר), אבל בכל זאת, איך עוברים זאת בשלום?

אז אנחנו כאן לא רק כדי להשתתף בצערכם אלא על מנת לתת לכם קצת טיפים:

דבר ראשון שחשוב לדעת-
הכל טמון באמא! על אף שהאב תמיד מסתמן כדמות מאיימת יותר, לרוב, דעתו תהיה פחות נחרצת לגביך (אלא אם אתה עבריין צמרת). לאמא לעומת זאת, תמיד יש מה להגיד, על הכל (לא סתם יצאה לה בת כזו...).

הסוד הוא כזה:
קח את אותן שיטות חיזור אשר נקטת בהן עם הבת ויישם על האם (בלי מחשבות מלוכלכות! זו לא אמא של סטיפלר באמריקן פאי). אינני מתכוונת לחיזורים ופלירטוטים, הכוונה היא להתעניין בה ולהחמיא לה ("אז זאת בטח אחותך.."). כמובן גם לשבח ולהלל את הבישולים שלה ("את חייבת לתת לי את המתכון"), גם אם בא לך להקיא אותם למפית הקרובה. אם תעזור לה בהגשת האוכל ופינויו, בכלל היא בכיס שלך. שוחח עמה, האזן לה (זה לא שאבא עושה את זה..), גלה עניין בכל פרט קטן ולא מעניין שתספר לך. שלח לה פרחים או מתנה בחגים, התקשר לאחל לה מזל טוב ביום הולדת. היא תאמץ אותך!

משכבשת את לב
האם ניתן להמשיך ולכבוש גזרות נוספות. אין דבר שאבות יותר אוהבים מאשר להיכנס לדיונים מאוד מעמיקים על... על הכל ובעצם על כלום. תזרום. תראה שאתה להוט בתוך השיחה כאילו היתה על סקס (שאותו תקבל בתמורה, אם המשימה תצליח). אין לזלזל גם באחים ואחיות, אם יש. הם חלק בלתי נפרד מהחבילה ועשויים לבוא כאמצעי גישור יום אחד.

אם קרה,
ו"התמזל מזלך" לזכות בשניים במחיר אחד, והגיעו גם סבא וסבתא, הכל תקף גם כאן (רק יותר לאט). אין בעולם דבר שיעניין אותך יותר כרגע מלשמוע על התור בקופ"ח!

חשוב מאוד-
אל תסחף במשימה ותישאב יותר מדי לשיחות אין סופיות. אמנם המשפחה תאהב אותך, אבל הבחורה תעיף אותך מפאת חוסר תשומת לב.

חשוב להראות עניין במשפחה,
אך תוך כדי גם בבחורה (לא אמרתי שזה יהיה פשוט). אם פיזית לגשת אליה, או להכניסה בנושאי השיחות. הרי המטרה בעצם היא להוכיח להם את אהבתך לביתם/ נכדתם/ אחותם.

תסתכלו על הצד החיובי, אם לא ילך, תמיד תוכלו לעשות על זה סרט.
פגישה עם ההורים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הפרטנר המושלם

הפרטנר המושלם

פורסם בתאריך: 15/05/2012 14:00:22

בכל הקשור למיניות כולנו מחפשים אחר הפרטנר המושלם. אבל מי הוא/היא. מהם המאפיינים של פרטנר/ית שכזה?

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

פורסם בתאריך: 09/05/2022 13:19:03

אין הרבה דברים יותר חשובים מדייט ראשון בעולם הזה, ואין הרבה דברים שעשויים להסב למתחים רגשיים כמו שיכול הדייט הראשון.

"אמנות הטיזינג": בחופשת פסח

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 31/03/2025 15:37:02

אומנות הפלירטוט ידועה ומוכרת בכל העולם, בשלל תרבויות ושפות, אבל דווקא עכשיו בחג הפסח הקרב ובא ויחד איתו חג האביב זה הזמן להתחלות חדשות.

יוקרה הצלחה וזוגיות אחת

יוקרה הצלחה וזוגיות אחת

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 06/07/2026 15:07:56

מחפשים זוגיות איכותית עם אנשים מצליחים ובעלי סטנדרטים גבוהים? הכירו גברים ונשים המחפשים קשר רציני, דיסקרטי ומבוסס על התאמה אמיתית.

איך ליצור שיחה אמיתית?

איך ליצור שיחה אמיתית?

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 15/09/2025 10:07:55

לא רק סמול טוק - כל מה שרציתם לדעת על איך ליצור שיחה עמוקה וכנה כזו שפותחת דלת להיכרות אמיתית.

למה דווקא טו באב?

למה דווקא טו באב?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 08/08/2024 15:27:24

ט"ו באב הוא חג אהבה וזיווג בתרבות היהודית. טו באב היה יום שבו רבים מבנות ישראל יצאו לרקודבכרמים ושדות, בתקווה למצוא בן זוג.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר