פגישה עם ההורים

הגעתם לרגע המכריע ביותר במהלך הקשר

אז הגעתם לרגע המכריע ביותר במהלך הקשר שלכם (בלי לחץ) - רגע פגישת ההורים!

אנחנו לא יודעים אם לאחל מזל טוב או את תנחומיי. אלו ממש מסוג הדברים שאתה עושה ושומע תוך כדי ברקע את מנגינת האימה מהסרט "מלתעות".

לא בכדי יצא הסרט "פגוש את ההורים" ואף המשכו, הממחישים את הזוועות שאנשים עוברים במפגשים אלו. אז אולי לא כולנו גרועים כמו גיילורד פוקר (בן סטילר), אבל בכל זאת, איך עוברים זאת בשלום?

אז אנחנו כאן לא רק כדי להשתתף בצערכם אלא על מנת לתת לכם קצת טיפים:

דבר ראשון שחשוב לדעת-
הכל טמון באמא! על אף שהאב תמיד מסתמן כדמות מאיימת יותר, לרוב, דעתו תהיה פחות נחרצת לגביך (אלא אם אתה עבריין צמרת). לאמא לעומת זאת, תמיד יש מה להגיד, על הכל (לא סתם יצאה לה בת כזו...).

הסוד הוא כזה:
קח את אותן שיטות חיזור אשר נקטת בהן עם הבת ויישם על האם (בלי מחשבות מלוכלכות! זו לא אמא של סטיפלר באמריקן פאי). אינני מתכוונת לחיזורים ופלירטוטים, הכוונה היא להתעניין בה ולהחמיא לה ("אז זאת בטח אחותך.."). כמובן גם לשבח ולהלל את הבישולים שלה ("את חייבת לתת לי את המתכון"), גם אם בא לך להקיא אותם למפית הקרובה. אם תעזור לה בהגשת האוכל ופינויו, בכלל היא בכיס שלך. שוחח עמה, האזן לה (זה לא שאבא עושה את זה..), גלה עניין בכל פרט קטן ולא מעניין שתספר לך. שלח לה פרחים או מתנה בחגים, התקשר לאחל לה מזל טוב ביום הולדת. היא תאמץ אותך!

משכבשת את לב
האם ניתן להמשיך ולכבוש גזרות נוספות. אין דבר שאבות יותר אוהבים מאשר להיכנס לדיונים מאוד מעמיקים על... על הכל ובעצם על כלום. תזרום. תראה שאתה להוט בתוך השיחה כאילו היתה על סקס (שאותו תקבל בתמורה, אם המשימה תצליח). אין לזלזל גם באחים ואחיות, אם יש. הם חלק בלתי נפרד מהחבילה ועשויים לבוא כאמצעי גישור יום אחד.

אם קרה,
ו"התמזל מזלך" לזכות בשניים במחיר אחד, והגיעו גם סבא וסבתא, הכל תקף גם כאן (רק יותר לאט). אין בעולם דבר שיעניין אותך יותר כרגע מלשמוע על התור בקופ"ח!

חשוב מאוד-
אל תסחף במשימה ותישאב יותר מדי לשיחות אין סופיות. אמנם המשפחה תאהב אותך, אבל הבחורה תעיף אותך מפאת חוסר תשומת לב.

חשוב להראות עניין במשפחה,
אך תוך כדי גם בבחורה (לא אמרתי שזה יהיה פשוט). אם פיזית לגשת אליה, או להכניסה בנושאי השיחות. הרי המטרה בעצם היא להוכיח להם את אהבתך לביתם/ נכדתם/ אחותם.

תסתכלו על הצד החיובי, אם לא ילך, תמיד תוכלו לעשות על זה סרט.
פגישה עם ההורים

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הפרטנר המושלם

הפרטנר המושלם

פורסם בתאריך: 15/05/2012 14:00:22

בכל הקשור למיניות כולנו מחפשים אחר הפרטנר המושלם. אבל מי הוא/היא. מהם המאפיינים של פרטנר/ית שכזה?

להבות של תשוקה

להבות של תשוקה

פורסם בתאריך: 02/03/2021 12:19:55

תשוקה לא ממומשת שורפת אותך על אש קטנה, מלבה את היצרים ואת הרגשות היא רוצה להתפרץ ובועטת בחוזקה בכל חומות ההגנה שדאגת להניח לפני שיצאת למסע הזוגיות.

ניצוץ קטן, חוויה גדולה

ניצוץ קטן, חוויה גדולה

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 26/05/2026 13:54:30

סוד קטן שפותח דלת לחוויה גדולה ומלאת ריגוש.
אווירה מיוחדת, רגעים בלתי נשכחים ותחושה שונה מהרגיל.

סימנים שהוא מעוניין בך שפשוט ידהימו אתכם

סימנים שהוא מעוניין בך שפשוט ידהימו אתכם

פורסם בתאריך: 14/04/2022 08:22:43

אפשר לשאול אותו באופן ישיר. אך במידה וזה נראה לכן צעד נועז מדי, ואינכן רוצות להרוס את ההתחלה, כדאי ראשית כל לדעת אם יש סימנים שהוא מעוניין בך.

7 טיפים יעילים איך להתחיל עם בחורה

7 טיפים יעילים איך להתחיל עם בחורה

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 27/08/2024 14:45:32

במאמר הזה נחשוף שיטות פשוטות ואפקטיביות ליצירת קשר ראשוני עם בחורה. תגלו טיפים יעלים ומעשים כיצד והיכן מומלץ להתחיל עם בחורות.

אהבה בתוך הפקולטה

אהבה בתוך הפקולטה

פורסם בתאריך: 17/11/2011 11:48:55

הדרך הנוחה ביותר להכיר אנשים היא על ידי שהות עם אותם אנשים במסגרת שמאחדת את כולם, פקולטה זה המקום.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר