תבשיל זוגיות בתיבול קורונה

איך להשיג רגעים קטנים של אושר בתקופת הקורונה

הגברת עם הכתר על ראשה תכף חוגגת שנה מאז שהגיחה לעולמינו ארזה את כל מה שאנחנו מכירים, מורגלים ומתורגלים ובאלגנטיות רבה השליכה לפח. אין תחום שזרועותיה הארוכות לא נשלחו ולא נגעו בו. כולם הרגישו את הוד הדרה ואת שיטת המלוכה שלה.

הבדידות, הריחוק, הסתרת הפנים, הפחד, האי וודאות כולן חלק משיטת המלוכה זורעת ההרס שלה.
היא עדין כאן וכן תכף היא חוגגת שנה ונראה שדי נוח לה להימצא בקרבנו ושאינה ממהרת ללכת לשום מקום אחר ואנחנו? אנחנו מתעוררים כל יום לתבשיל חדש בתיבול חריף במיוחד ומנסים ליצור ולהתאים את עצמנו למה שמתבשל על הכיריים כרגע.

כיצד הקורונה פגעה בתחום הדייטינג?
הכרויות כשלעצמן ללא התערבות הקורונה הן דבר לא פשוט ולא קל. אלפי שעות שמושקעות בשיטוט בתוך אתרי הכרויות, קריאת ושליחת הודעות לפרופיל שנראה שפחות או יותר עונה על הדרישות שלנו, שעות של שיחות צ´ט ושיחות טלפון עד לקביעת הדייט המיועד, בחירת הבגדים, הדייט עצמו וכל מה שקורה לאחריו לוקחים אותנו לקצה כל פעם מחדש וכל פעם מחדש אנחנו משקיעים את כולנו במטרה אחת ויחידה בסוף לצאת עם זוגיות.
הקורונה ברגע אחד שמטה את השטיח מתחת לרגלנו והפכה את הנוסחה המוכרת שכבר למדנו להנהל על פיה כמו בריקוד שתורגל עשרות אלפי פעמים ומאלצת אותנו להמציא את הדייט מחדש.

אז איך נראה דייט בימי הקורונה?
לקחו את הפאבים, לקחו את המסעדות, לקחו להרבה ימים גם את חוף הים נראה שלקיים דייט הופך למשימה בלתי אפשרית.
אנשים מוצאים את עצמם מאלתרים פינות טבע לא מפוקחות, כאלה שמחליטים לוותר על העקרונות וקובעים מפגשים באחד הבתים, חלקם פשוט יפגשו בפארק שליד הבית במסגרת המגבלות והמרחקי יציאה. הדייטים הפכו ליותר לחוצים ומלחיצים עבור שני הצדדים.

הפחד מקבל מושב של כבוד
בתקופה שגדושה בכל כך הרבה אי וודאות אחד הדברים שמשתקים אותנו במיידי הוא הפחד.
עם כל הבידודים שנכפו עלינו אנחנו מפחדים להישאר לבד, מצד שני הפחד לצאת לדייט ולמצוא את עצמך חשוף עם האפשרות להיכנס לבידוד מפחיד אותנו, הרוב הגדול מצא את עצמו מחוץ למעגל העבודה דבר המוסיף קושי נוסף לכל חוויות הפחד שהגיעו לתחום ההכרויות בעקבות הקורונה.

אז איך מחפשים נחמה?
ברירת המחדל של האדם הוא זוג לעולם לא לבד. הבדידות שתפסה רבים כל כך בתקופת הקורונה אילצה רבים וטובים שתרים אחר אהבה וזוגיות להסתפק במשהו רגעי.
הרבה מהאנשים אף הצהירו שוויתרו כרגע על סיכוי של מציאת אהבה ואף חזרו לזרועות אקס מיתולוגי או ידיד טוב רק בשביל לנהל יחסים מזדמנים ולהרגיש לכמה רגעים את תחושת החום והקרבה שהורחקה מאתנו בקורונה.

אז אין תקווה לאהבה?
כמו בכל דבר יש חיובי ויש שלישי, הקורונה אילצה את כולנו לצאת מאזור הנוחות שלנו והעניקה ניעור איכותי לרבים מאתנו, למדנו להיפתח יותר, למדנו ליצור אינטימיות יותר, הבנו כמה חשוב לתת מקום גם לצד השני ודווקא בתקופה הזאת שאנחנו מוכנים לתת את כל כולנו למען הקרבה והאהבה רבים הם תבשילי האהבה שנוצרו עם תיבול קורונה.
תבשיל זוגיות בתיבול קורונה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הידעתם – שימושי השוקולד

הידעתם – שימושי השוקולד

פורסם בתאריך: 17/07/2012 11:31:53

שוקולד – מאכל מיני שאין כמוהו. הכנו עבורכם רשימה קצרה שמרכזת את השימושים האפשריים בשוקולד בהקשר של מגע מיני.

מה היא אהבה בשבילך

מה היא אהבה בשבילך

פורסם בתאריך: 29/06/2011 13:53:29

בני האדם אוהבים להיות אוהבים ונאהבים, ישנם סוגים שונים של אהבות והתאהבויות מדי יום, אז מתי אני ידע לזהות את האהבה שלי?

כשהיא מרוצה כולם מרוצים

כשהיא מרוצה כולם מרוצים

פורסם בתאריך: 17/03/2021 12:12:13

הכל מתנהלי על מי מנוחות, היא מרעיפה עליך אהבה בלי סוף היא מחייכת וכל העולם מחייך איתה.

איפה כל הגברים של פעם ?

איפה כל הגברים של פעם ?

פורסם בתאריך: 28/06/2012 10:14:06

עולה השאלה ´´איפה כל הגברים של פעם?´´ כאילו נמאס לנשים מהסטריאוטיפ של הגבר הרגשני שהן עצמן יצרו.

סווינגרס

סווינגרס

פורסם בתאריך: 30/03/2011 13:18:23

סווינגרס הינו חילופי זוגות. זוג נשוי או זוג לחיים המחליט לשדרג את ההנאות שלו, את הכיף, את חיי המין ופונה לחילופי זוגות.

מתי לעשות מפגש משפחתי

מתי לעשות מפגש משפחתי

פורסם בתאריך: 31/05/2012 13:47:11

אחד מאבני הדרך החשובים בביסוס הקשר הוא המפגש המשפחתי. השאלה שנשארה היא התזמון. מתי לעשות מפגש משפחתי?

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר