על האהבה ועל כל מה שביניהם

לכולם האהבה מתדפקת לה בדלת ולא מרפה

לכולם זה קורה, בכולם האהבה כמו מתדפקת לה בדלת ולא מרפה, אתם יכולים לצאת עם ההוא ולחזור מההוא ועדיין לחוש את העבר כמו דופק לכם בדלת. אהבה גדולה לא שוכחים, בפרט שאתם מאבדים מישהו שכל כך אהבתם ונפרדתם ממנו בלית ברירה. למה אהבה זה כואב? למה אנחנו בנויים לאהוב בשניים, למה? כל כך הרבה למה ולמה זה טוב? שנייה לפני שאנחנו נכנסים לקשר כזה או אחר אנחנו כמו רואים ברקע את הניצוץ ומחד חוששים להיכנס פנימה מפאת הכאב הענוג. זה כואב וזה לא סוד.

על האהבה ועל כל מה שביניהם
לכל אהבה יש גם סוף, אהבה יכולה לבוא ולגרום לפרפר לרצד בתוך הבטן ועדיין אהבה יכולה להתחיל אך צריך לקחת בחשבון גם את סופה. בפעם האחרונה כשהוא נפרד ממני, לא יכולתי לטייל בנקודות בהן ביקרנו יחדיו. לו רק הייתה בי היכולת להותיר את הפחד בצד, כל נקודה הזכירה לי את האהבה הגדולה שהייתה אליו ולו היה עוזב בדרך הרגילה, טורק דלת, מקלל חרישית ומקל על הפרידה וכאן צץ לו הקושי, כשמישהו נוטש מהמקום האהוב, הרבה יותר קשה להיפרד. קשה להיפרד מהחיוך, מחופשת וילה בצפון שעשינו יחד, מארוחת הבוקר מהמגע מהחיוך המדהים ובעיקר מחוסר היכולת להיות כמו כולם. בעוד רוב האנשים נפרדים וכועסים, כשמישהו נוטש לפני הזמן את העולם, הוא לא ממש יכול לכעוס ואתה לא באמת יכול לשכוח.

על פרידה בטרם עת
להיפרד, לו היה לי את הזמן להגיד לו שלום כפי שרצה ליבי ואז כשהלך הבטחתי לעצמי כי אצא אל ההרים ואטייל במקומות האהובים וקשה עליי ליבי, קשה לי להניחו בצד ולהגיד שלום. אם היה לי את האומץ הייתי לוקח את כלבנו האהוב ויוצא לנשום את האוויר שנהגנו לנשום ולנשוף יחד ואילו הפחד הותיר אותי על הכיסא שאהב, הוא הותיר אותי מציץ על קן הציפורים שטיפחנו יחדיו ואני, אני כל כך רוצה ללכת ולגמוע את הזיכרון שהותיר בי ורגליי כושלות ואני כמו לא מצליח לגעת בזה.

עלינו ועל הזיכרונות
אינני מצליח לקחת את עצמי ולגעת בזיכרון האחרון שהותיר לי, אינני מצליח ללכת אל הספסלים הירוקים, ללכת אל העצים החומים ואפילו לראות מכרים אהובים שידעו את יכולתנו לפקוד את המקום ורק לבהות בשקיעה שעות. אם לאהוב זה לאהוב מהמקום האמיתי, כמה חבל שאי אפשר ללכת למקום האחרון אשר הותיר בנו את הזיכרון. לעיתים קיימת בי התחושה כי אם אלך לנקודה האמיצה אוכל לחוש אותו ולו פעם אחרונה כמו מלטף את פניי ומחבקני חזק. יש לו לזיכרון את הניצחון הגדול.


האם גם לכם התרחשה חוויה שכזו? ספרו לנו ואנו נשמח לשמוע אתכם.
על האהבה ועל כל מה שביניהם

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

האם פלירטוט זו בגידה? המדריך המלא להבנת הגבולות בזוגיות

האם פלירטוט זו בגידה? המדריך המלא להבנת הגבולות בזוגיות

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 28/11/2024 13:59:12

כל זוג צריך למצוא את האיזון המתאים לו, תוך הבנה שמה שנחשב לפלירטוט תמים עבור אחד, עלול להיתפס כחציית גבול עבור האחר.

תורת הטנטרה

תורת הטנטרה

פורסם בתאריך: 09/10/2013 09:51:17

מהיכן מגיעה תרבות הטנטרה בפועל? כיצד ניתן ליישם טנטרה ואיך היא קשורה למונחי סקס?

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

שלושה טיפים שיתמכו בהיבט של תקשורת אחרי דייט ראשון

פורסם בתאריך: 09/05/2022 13:19:03

אין הרבה דברים יותר חשובים מדייט ראשון בעולם הזה, ואין הרבה דברים שעשויים להסב למתחים רגשיים כמו שיכול הדייט הראשון.

הידעתם – שימושי השוקולד

הידעתם – שימושי השוקולד

פורסם בתאריך: 17/07/2012 11:31:53

שוקולד – מאכל מיני שאין כמוהו. הכנו עבורכם רשימה קצרה שמרכזת את השימושים האפשריים בשוקולד בהקשר של מגע מיני.

איך לנשק בחורה?

איך לנשק בחורה?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 29/10/2024 13:32:57

נשיקה ראשונה היא חוויה מיוחדת שיכולה להיות מרגשת ומלחיצה כאחד. מוזמנים לקראו את המאמר ולגלות סודות של הנשיקה הראשונה.

מפלרטטים בקלות

מפלרטטים בקלות

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 06/05/2025 18:49:52

לא כל אחד יודע ויכול לפלרטט בטבעיות, חלק "נולדים" עם זה וחלק פשוט לומדים עם הזמן, רוצים להבין עוד על הנושא? תמשיכו לקרוא.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר