דרכים לפתות את הצד השני

דרכי פיתוי

תשוקה מינית היא תחושה חמקמקה ביותר. יכולים להיות אנשים ש-´´על הנייר´´ יהיו מדהימים, אך לא יעוררו אצלנו שום תשוקה. לעומת זאת, ישנם אנשים שבתכל´ס לא נראים משהו. אבל מבחינתו יש להם סקס אפיל ברמה אדירה ורק מבט חטוף שלהם יספיק בכדי לעורר בנו תשוקה אדירה. האלמנט הלא-מוסבר הזה של תשוקה, טומן בחובו פוטנציאל לסקס עוצמתי וחוויתי. יותר מכך, העובדה כי לעיתים אנו צריכים ליצור מצב של פיתוי ומשיכה בכדי לזכות בלילה מלא במנעמים, מגבירה עוד יותר את ההנאה מהחוויה.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב א´.

בואו נצא מתוך נקודת הנחה כי מדובר בגבר/אישה שלא סגורים על השאלה אם הם מעוניינים בכם או לא. זאת מכיוון כי במידה והם כן היו מעוניינים לא הייתם זקוקים להדרכה מיוחדת, אלא רק לפעול מבלי לפשל.
אני אוהב להתייחס לכל עניין הפיתוי כמבצע צבאי. השלב הראשון הוא איסוף מודיעין. איסוף מודיעין מתבצע בעזרת שימוש במקורות חיצוניים, כגון פרופיל בפייסבוק ואנשים שקרובים למושא הפיתוי. כשאתם אוספים מידע ממקורות אנושיים, היזהרו לא לחשוף את עצמכם. נסו לשוחח על נושאים כלליים ולאסוף את המידע בעקיפין.
ערוץ מידע אחר הוא מושא התשוקה עצמו. שוחחו בביטחון על נושאים שקשורים למין. מומלץ להעלות נושאים שכאלו רק כאשר אתם נמצאים באווירה מבודחת, או משוחררת כמו לאחר כוסית או שתיים.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ב´.

שלב זה צריך להיות משולב עם השלב הקודם והוא כולל מעבר משיחות למעשים. יש כאלו שמצליחים לבצע את השלב הזה במיידיות, זה תלוי בהזדמנות, באופי ובסיטואציה. מדיבורים על נושאים מיניים עוברים למעשים. צריך להתייחס לסיטואציה פשוט כמו שהיא, מצב של קרבה בין גבר ואישה שמוביל בשיא הטבעיות למגע מיני בדרגות קרבה משתנות.
במידה ואתם רואים שהעניין לוקח קצת יותר זמן מהמצופה תמשיכו לזרום בקלילות. מה שאני עושה במצבים שכאלו הוא משיכה של העניין לתקופת זמן קצרה יחסית, שבועיים שלושה לדוגמא ואם אז לא הולך אני פשוט משאיר את זה תלוי כהשקעה שכבר ביצעתי לעתיד.

פיתוי מושא תשוקתנו – שלב ג´.

שלב זה גם קשור לשלב הקודם ובו אתם פועלים במידה ולא הצלחתם להגיע למגע מיני בשלב ב´. אני תמיד דוגל בשיטה של הסתכלות לוגית על הרווח העתידי מכל אדם. במידה והתנהגתם כהלכה בשלב ב´, תמיד יהיה סיכוי שבעתיד עוד תזכו לערב מסחרר חושים עם מושא תשוקתכם.
גם במידה ואתם רואים שעשיתם קצת פדיחות אל תפסלו לגמרי אפשרות להצלחה עתידית. עכשיו כשהצד השני חושב שאתם בכיס הקטן שלו, הגיע תורכם לשחק אותה קשים להשגה. מניסיוני זה עובד וגם אם לא, אין מה להפסיד.

מקווים שהצלחנו לסייע לכם בנושא החשוב הזה. ספרו לנו על דרכים משלכם לפתות את הצד השני.

דרכים לפתות את הצד השני

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

הספירה לאחור החלה – עם מי תחגגו את השנה האזרחית החדשה?<br/>

הספירה לאחור החלה – עם מי תחגגו את השנה האזרחית החדשה?

פורסם בתאריך: 30/12/2023 09:31:32

רגע לפני ששנת 2024 מגיעה והאווירה מסביב מבשרת על רומנטיקה ומכינה אתכם לנשיקה המסורתית בחצות, זה הזמן להחליט עם מי תחגגו את השנה האזרחית החדשה.

איך להתכונן נכון לבליינדייט

איך להתכונן נכון לבליינדייט

פורסם בתאריך: 29/04/2021 15:21:05

רוב האנשים מחפשים את שאהבה נפשם, רוצים זוגיות ואף להגיע למיסוד של הזוגיות. בגילאי העשרים זה קצת יותר פשוט, כי אנו מבלים יותר עם בני המין השני. הדבר הופך להיות יותר קשה ככל שאנו גדלים.

ההתפתחות של אומנות הפיתוי

ההתפתחות של אומנות הפיתוי

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 29/05/2024 14:50:05

בחקר הפיתוי הזה, אנו מתעמקים בניואנסים, האסטרטגיות והמשיכה הנצחית שלו. וכאן תוכלו לגלות דברים חדשים שלא ידעתם.

הכלים שיעזרו לכם למצוא אהבה

הכלים שיעזרו לכם למצוא אהבה

פורסם בתאריך: 22/02/2021 13:08:40

מציאת אהבה היא לא משחק ילדים בכלל, היא גם לא באה עם הוראות הפעלה כלל או איזה שהם סימני דרך שיסייע לך להגיע ולהשיג אותה בקלות. מציאת אהבה היא עבודה במשרה מלאה וברגע שהחלטת לצאת לדרך ולחפש אותה עליך להיות מוכן למסע מטלטל שהתמורה בסוף המסע תשתלם לך לחיים שלמים.

למה כדאי להכיר דרך האינטרנט? או שלא?

למה כדאי להכיר דרך האינטרנט? או שלא?

פורסם בתאריך: 15/09/2020 12:00:40

לפני שאתם שוללים את הרעיון של להכיר דרך האינטרנט, כדאי שתדעו כי הכרויות באינטרנט של היום הרבה יותר אפקטיביות לעומת שנים קודמות. למרות זאת ישנן דעות חלוקות על נושא ההיכרות ברשת, אותן נסקור במאמר זה.

כל מה שצריך לדעת על מזל קשת

כל מה שצריך לדעת על מזל קשת

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 04/12/2024 15:46:52

מאמר זה חושף את עולמם המרתק של בני מזל קשת - אינדיבידואליסטים בעלי נשמה חופשית וכושר חשיבה יוצא דופן.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר