להתחיל עם בחורה

בדיחות, אגדות, מערכונים וסדרות אין ספור נאמרו, צוטטו ונכתבו בהקשר של "התחלות" עם בחורות. על "אבא שלך גנן? איזה פרח יפה שאת" כולנו שמענו וכבר הבנו שמזה לא תגיע הישועה.

דבר ראשון חשוב להבין שכמו שכל האצבעות לא אותו הדבר, כך הן הבחורות;
יש את הביישניות ויש את המתוחכמות, יש את הסנוביות ויש את הנועזות, יש את אלה שיאכלו-אותך-חי-בלי-מלח ויש את אלה שיברחו שנייה אחרי הפאנץ´-ליין (שלעזאזל, שברת עליו את הראש חצי שעה לפני שניגשת + 2 בירות + עידוד מהחבר שלצידך), יש את שוברות הלבבות ויש את אלה שברגע הראשון לא נראות משהו אך במבט שני נראות שוות.

ומכיוון שאין ספר עם משפט פתיחה לכל סוג בחורה הקיימת שם בחוץ, אנחנו צריכים להפעיל אינטליגנציה רגשית גבוהה, יכולת הקשבה, קריאה קלה של שפת גוף ולהוריד את האגו. להוריד הרבה מהאגו.

אז לא, אף אחד לא בא לדרוש ממך להיות Superman שהינו בעל תואר שלישי בפסיכולוגיה, ידע עצום בשפת גוף, פסיכומטרי 750 ורגישות יוצאת דופן (כשל הומו מצוי). אך מה שכן נדרש ממך זוהי ההבנה הבסיסית שבחורה היא לא סמרטוט שאפשר לנסות עליה את משפטי המחץ שלך, אלא שמדובר ביצור החושש לא פחות ממך, ומסתובב בחברה בעלת תכתיבים מסובכים, דרישות לא שפויות וכללים-לא-כתובים על גברים ונשים, הלא ממש שונים מאמצע המאה ה-19.

על מה את מדברת? יצקצק הגבר המצוי, כאן לא המאה ה-19 אלא המאה העשרים ואחת, תתעוררי.
אז זהו שלא! כאן לכאורה המאה העשרים ואחת, אך באמת, בסאב-טקסט שמתחת לפני השטח הפוליטקלי קורקט, אנחנו עדיין חיים בימים בהם האישה נדרשת ל-X, והגבר ל-Y. אז הסמטוחה חוגגת כי יש סתירה אדירה בין היחסים האמיתיים שבין המינים לבין מה שכביכול קיים שם בחוץ.

כמו בכל דבר בחיים, גם התחלה עם בחורה, דורשת תכנון, ולא מדובר על תכנון של טקטיקה מטורפת, מדוקדקת ומובחנת כשל שחקן כדורגל הנמצא במשחק הגמר במונדיאל. אלא מדובר על תכנון המבוסס על היכרות עצמית.
ברגע שתקשיב לעצמי ותדע איזה טיפוס אתה, תדע איך לפעול משם. כמו שכל הבחורות לא אותו הדבר, כך הם הגברים. יש את השנונים ויש את המרובעים, יש את המצחיקים ויש את הסנובים, יש את החתיכים ויש את אלה שפחות.
אם אתה מצחיק, אז Welcome, בחורות אוהבות גברים מצחיקים. אם אתה רגיש, אל תבכה על מר גורלך, תשתמש בזה. אם אתה חתיך, זכית מן ההפקר. אם אתה חכם, תראה לה את חוכמתך. אך כל זה צריך להיעשות בצעדי ריקוד עדינים, נטולי אגו תוך כדי הקשבה יתרה. מתאים לה להכיר או שאולי היא באה לפאב רק ליהנות מהאווירה? הבחורה שלצידה היא חברה טובה שאפשר להיעזר בה או שעדיף שלא?

כן, מה לעשות, החיים הם פיקניק מורכב הדורש הקשבה, רגישות ופעולה ברורה.

אז כן, בחורות רוצות שיתחילו איתן. והן צריכות את זה, כי לא תמיד החברה (הצבועה, אם עדיין לא אמרנו) רואה בעין יפה את הצעד הראשון שהבחורה עושה לעברך.
דבר ראשון, הבן זאת.
דבר שני, תפעל. תפעל מתוך היכרות עם עצמך.
ודבר שלישי, אל תתבאס מכישלונות. בסוף, בניסיון ה-17 זה יצליח.
ובעיקר- תהייה אתה. כי זיוף מהר מאוד מורגש, גם ללא מילים.

מה איתך? איך אתה מתחיל עם בחורה?
להתחיל עם בחורה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

מה לוהט ומה פחות

מה לוהט ומה פחות

פורסם בתאריך: 18/12/2012 11:33:44

כל אחד יכול ללמוד איך להיות סקסי, זה לא קשור בהכרח למראה וגם לא קשור בהכרח אופי. כל אחד יכול ללמוד מה לוהט ומה פחות.

לאהוב לאחר אובדן

לאהוב לאחר אובדן

פורסם בתאריך: 14/06/2012 11:42:24

אהבת אותו במשך השנים כפי שלא אהבת מעולם ולא רק בגלל ששימש דוגמא של קסם לכולם.

איך להתמודד עם רווקות בגיל מאוחר?

איך להתמודד עם רווקות בגיל מאוחר?

פורסם בתאריך: 12/05/2021 12:28:27

בכל חבורה כזו יש את האחד שעדיין לא מצא את הזוגיות שלו. החיים מתקדמים, לחברים יש ילדים ואתם עוד לבד

איך תדעו שאתר ההיכרויות איכותי?

איך תדעו שאתר ההיכרויות איכותי?

פורסם בתאריך: 06/04/2022 11:47:12

איך תדעו שאתר ההיכרויות שנרשמתם איכותי? הנה מספר טיפים שיעזרו לכם להחליט באיזה אתר להירשם

אהבה בתוך כספת

אהבה בתוך כספת

פורסם בתאריך: 05/01/2012 12:42:32

מרבית האנשים מחפשים תמיד חברה של אנשים איתה הם יוכלו לשהות וליהנות, אז מה הוא סוד האהבה?

חשיבה חיובית והצלחה באתרי היכרויות

חשיבה חיובית והצלחה באתרי היכרויות

פורסם בתאריך: 01/03/2022 10:19:31

נשאלת השאלה, האם מחשבה חיובית עשויה לתרום להצלחה באתרי היכרויות? על כך נענה בכתבה הבאה

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר