אומנות הפיתוי

אם תבחרו לפתות מישהו, תוכלו לעשות זאת באופן עקיף למדי. לא תדרשו להתאמץ יתר על המידה. אם תבחרו להשתמש באותה האמנות, תדרשו רק להיות מקסימים, סקסיים ונחושי מטרה. למעשה מדברים על אמנות לשמה. גם האנשים הפחות מאמינים באמנות יוכלו להשיג את הדברים על הצד הטוב ביותר. אמנות הפיתוי תלויה רק ביכולת שלכם להשיג את הדבר הנכסף. למעשה מדברים על פיתוי לשמו. אנשים רבים מנסים לפתות ולא מצליחים. הם חושבים כי זה בא לידי ביטוי בכישרון כזה או אחר. את הכישרון אפשר לייצר. אמנות הפיתוי קיימת ושרירה והכול מתחיל ונגמר בכם. הדברים קשורים ביכולת שלכם להקסים את האחר, להפעיל כישרון בלתי נלאה ובעיקר להיות סקסיים עד כמה שאפשר.

טיפים לפיתוי הראוי

1. אם אתם לא מכירים את הנפשות הפועלות, ראוי כי תעשו שיעורי בית.

היכולת להשתמש בפיתוי והקו המפריד בין היכולת לבין המצב האחר, עלול לגרום לכם להראות לא טוב בצדו השני של המתרס. למעשה, כאשר אתם בוחרים להיות סקסיים והצד השני לא ממש מראה סימנים לכך, אתם עלולים להפוך ממפתים, לנאלחים ביותר. כאן ראוי ביותר לשים את הקו המפריד בי היכולת להיות סקסיים לבין להיות כמו כופים את עצמכם על מישהו אחר.

2. הדבר הראשון הוא קשר עין -

לפני הכול כדי שתדעו איך לפתות ראוי כי תתבוננו על מי שאתם באמת רוצים לפתות. כמובן שיעברו כמה ימים אך לא בהכרח. אם אתם יושבים בבר, תפסו עמדה עליו, שבו בפינה ולאט ובזהירות גשו אל המטרה. ראוי לחזור ולציין כי המהלכים אמורים להתרחש על פי קצב איטי ולא במהירות.

3. להשיג את הטוב ביותר -

לאחר שמחייכים לכיוון ומקבלים את החיוך בחזרה, יודעים כי הפיתוי כמו עומד להתרחש. הדברים עומדים להתחיל. אמנות הפיתוי עומדת להתרחש בשיאה. חיוך המקבל את המשוב, מוכיח ללא ערעור כזה או אחר כי הפיתוי עומד להתנהל על הצד הטוב ביותר. אם חייכת ונענית בחיוב, אפשר להמשיך משם הלאה. לאחר שמשיגים את האישור באמצעות החיוך, כאן למעשה רק מתחילה אמנות הפיתוי. לאחר החיוך, מגיע המשקה הראשון והוא אמור להגיע ישירות לידיה של הגברת אותה רוצים לפתות לכאורה. מה היא שותה? את זה משאירים לברמן או לברמנית החביבה שיכולה לשאול בחינניות מה הגברת שותה. ראוי לציין כי גם כאן עלולה להתרחש תקלה והגברת תסמן בסירוב לשתייה.

4. להרגיש הכי בטוחים בעולם -

הדרך הנוספת היא לשלוח לגברת את אחת הנשים היותר נחמדות ולחקור את מהותה של זו. כך למעשה ניתן לדעת אם לגברת אותה יהיה רצון לפתות, יש חבר, בעל או כל העדפה אחרת.

האם גם אתם מפתים מושבעים? ספרו לנו כיצד, נשמח לשמוע.
אומנות הפיתוי

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

האם אתרי היכרויות מתאימים לגרושים

האם אתרי היכרויות מתאימים לגרושים

פורסם בתאריך: 21/12/2021 14:39:33

בכתבה הבאה נסביר אלו אפשרויות קיימות באתרי ההיכרויות עבור גרושים וגרושות

5 רעיונות לדייט מקורי

5 רעיונות לדייט מקורי

מאת: צוות האתר

פורסם בתאריך: 28/05/2024 11:34:10

הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו שוברים את הראש לאן הכי כדאי ומומלץ לצאת לדייט שיהיה מהנה לבני הזוג לכן מצאנו עבורכם את הפתרון המדהים במאמר זה.

איך לגרום לאקסית להתחרט?

איך לגרום לאקסית להתחרט?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 12/08/2024 14:08:17

גילו הסודות שיגרמו לאקסית שלך לחשוב עליך מחדש. המאמר הזה חושף טקטיקות מוחכות שיהפכו אותך למגנט אנושי.

על מה כדאי לדבר באתרי הכרויות?

על מה כדאי לדבר באתרי הכרויות?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 01/08/2024 15:30:21

גלו את הנושיאם המושלמים לשיחה באתרי הכרויות. למדו אילו נושאים מעוררים עניין ומושכים תשומת לב ומגדילים פוטנציאל לקשר רומנטי.

עדכונים בדבר אבטחת האתר

עדכונים בדבר אבטחת האתר

פורסם בתאריך: 22/08/2023 12:26:31

חשוב היה לנו לעדכן אתכם כי בעקבות פניה של מחלקת הסייבר אל חברתנו, בוצעו עדכונים והקשחות של אבטחת האתר, כלל הסיסמאות עודכנו ועברו להתחברות רב שלבית מסוג MFA, כדי להגן על פרטיותכם ברמה הגבוה ביותר.

אובססיות באהבה

אובססיות באהבה

פורסם בתאריך: 16/05/2011 12:24:31

תמיד זה מתחיל טוב ועד מהרה אתה מתחיל להיות אדם אחר לגמרי, אתה מתחיל לקנא ואפילו לסבול- אתה אובססיבי לאהבה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר