להתחיל עם בחורה

איך עושים את זה נכון - משפטי פתיחה או משהו מעבר?

בדיחות, אגדות, מערכונים וסדרות אין ספור נאמרו, צוטטו ונכתבו בהקשר של "התחלות" עם בחורות. על "אבא שלך גנן? איזה פרח יפה שאת" כולנו שמענו וכבר הבנו שמזה לא תגיע הישועה.

דבר ראשון חשוב להבין שכמו שכל האצבעות לא אותו הדבר, כך הן הבחורות;
יש את הביישניות ויש את המתוחכמות, יש את הסנוביות ויש את הנועזות, יש את אלה שיאכלו-אותך-חי-בלי-מלח ויש את אלה שיברחו שנייה אחרי הפאנץ´-ליין (שלעזאזל, שברת עליו את הראש חצי שעה לפני שניגשת + 2 בירות + עידוד מהחבר שלצידך), יש את שוברות הלבבות ויש את אלה שברגע הראשון לא נראות משהו אך במבט שני נראות שוות.

ומכיוון שאין ספר עם משפט פתיחה לכל סוג בחורה הקיימת שם בחוץ, אנחנו צריכים להפעיל אינטליגנציה רגשית גבוהה, יכולת הקשבה, קריאה קלה של שפת גוף ולהוריד את האגו. להוריד הרבה מהאגו.

אז לא, אף אחד לא בא לדרוש ממך להיות Superman שהינו בעל תואר שלישי בפסיכולוגיה, ידע עצום בשפת גוף, פסיכומטרי 750 ורגישות יוצאת דופן (כשל הומו מצוי). אך מה שכן נדרש ממך זוהי ההבנה הבסיסית שבחורה היא לא סמרטוט שאפשר לנסות עליה את משפטי המחץ שלך, אלא שמדובר ביצור החושש לא פחות ממך, ומסתובב בחברה בעלת תכתיבים מסובכים, דרישות לא שפויות וכללים-לא-כתובים על גברים ונשים, הלא ממש שונים מאמצע המאה ה-19.

על מה את מדברת? יצקצק הגבר המצוי, כאן לא המאה ה-19 אלא המאה העשרים ואחת, תתעוררי.
אז זהו שלא! כאן לכאורה המאה העשרים ואחת, אך באמת, בסאב-טקסט שמתחת לפני השטח הפוליטקלי קורקט, אנחנו עדיין חיים בימים בהם האישה נדרשת ל-X, והגבר ל-Y. אז הסמטוחה חוגגת כי יש סתירה אדירה בין היחסים האמיתיים שבין המינים לבין מה שכביכול קיים שם בחוץ.

כמו בכל דבר בחיים, גם התחלה עם בחורה, דורשת תכנון, ולא מדובר על תכנון של טקטיקה מטורפת, מדוקדקת ומובחנת כשל שחקן כדורגל הנמצא במשחק הגמר במונדיאל. אלא מדובר על תכנון המבוסס על היכרות עצמית.
ברגע שתקשיב לעצמי ותדע איזה טיפוס אתה, תדע איך לפעול משם. כמו שכל הבחורות לא אותו הדבר, כך הם הגברים. יש את השנונים ויש את המרובעים, יש את המצחיקים ויש את הסנובים, יש את החתיכים ויש את אלה שפחות.
אם אתה מצחיק, אז Welcome, בחורות אוהבות גברים מצחיקים. אם אתה רגיש, אל תבכה על מר גורלך, תשתמש בזה. אם אתה חתיך, זכית מן ההפקר. אם אתה חכם, תראה לה את חוכמתך. אך כל זה צריך להיעשות בצעדי ריקוד עדינים, נטולי אגו תוך כדי הקשבה יתרה. מתאים לה להכיר או שאולי היא באה לפאב רק ליהנות מהאווירה? הבחורה שלצידה היא חברה טובה שאפשר להיעזר בה או שעדיף שלא?

כן, מה לעשות, החיים הם פיקניק מורכב הדורש הקשבה, רגישות ופעולה ברורה.

אז כן, בחורות רוצות שיתחילו איתן. והן צריכות את זה, כי לא תמיד החברה (הצבועה, אם עדיין לא אמרנו) רואה בעין יפה את הצעד הראשון שהבחורה עושה לעברך.
דבר ראשון, הבן זאת.
דבר שני, תפעל. תפעל מתוך היכרות עם עצמך.
ודבר שלישי, אל תתבאס מכישלונות. בסוף, בניסיון ה-17 זה יצליח.
ובעיקר- תהייה אתה. כי זיוף מהר מאוד מורגש, גם ללא מילים.

מה איתך? איך אתה מתחיל עם בחורה?

להתחיל עם בחורה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

האם אתרי היכרויות מתאימים לגרושים

האם אתרי היכרויות מתאימים לגרושים

פורסם בתאריך: 21/12/2021 14:39:33

בכתבה הבאה נסביר אלו אפשרויות קיימות באתרי ההיכרויות עבור גרושים וגרושות

כל הסימנים לכך שהוא בקטע שלך

כל הסימנים לכך שהוא בקטע שלך

פורסם בתאריך: 24/02/2021 14:26:16

אתרי הכרויות יכולים להיות מעט מבלבלים ואף מטעים - אז איך תדעי אם מישהו שיוצר איתך קשר באמת בעניין שלך?

כל מה שצריך לדעת על מזל תאומים?

כל מה שצריך לדעת על מזל תאומים?

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 25/06/2024 14:38:23

מזל תאומים משתייך למזלות האוויר. בשל כך מאופיינים בני המזל בתנועה מתמדת ותזוזה בלתי פוסקת

החוויה האישית שלי בוילה עם בן זוגי

החוויה האישית שלי בוילה עם בן זוגי

פורסם בתאריך: 05/06/2016 14:57:50

הכל התחיל בבוקר של יום ראשון, בעלי התקשר מהעבודה וסיפר איך קשה להתחיל עוד שבוע.

5 טעויות נפוצות בתמונות פרופיל ואיך להימנע מהן

5 טעויות נפוצות בתמונות פרופיל ואיך להימנע מהן

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 22/10/2025 15:02:26

משקיעים בטקסט אבל שוכחים את התמונה? 5 טעויות בתמונת פרופיל שיכולות לפגוע לכם בפונציאל להיכרות

היכרויות וירטואליות

היכרויות וירטואליות

פורסם בתאריך: 11/08/2011 16:57:50

חשבתם שהכרויות וירטואליות זה רק לביישנים? תחשבו שנית! השיטה החדשה והמדליקה להכרת בן/ת זוג לכל מטרה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר