להתחיל עם בחורה

בדיחות, אגדות, מערכונים וסדרות אין ספור נאמרו, צוטטו ונכתבו בהקשר של "התחלות" עם בחורות. על "אבא שלך גנן? איזה פרח יפה שאת" כולנו שמענו וכבר הבנו שמזה לא תגיע הישועה.

דבר ראשון חשוב להבין שכמו שכל האצבעות לא אותו הדבר, כך הן הבחורות;
יש את הביישניות ויש את המתוחכמות, יש את הסנוביות ויש את הנועזות, יש את אלה שיאכלו-אותך-חי-בלי-מלח ויש את אלה שיברחו שנייה אחרי הפאנץ´-ליין (שלעזאזל, שברת עליו את הראש חצי שעה לפני שניגשת + 2 בירות + עידוד מהחבר שלצידך), יש את שוברות הלבבות ויש את אלה שברגע הראשון לא נראות משהו אך במבט שני נראות שוות.

ומכיוון שאין ספר עם משפט פתיחה לכל סוג בחורה הקיימת שם בחוץ, אנחנו צריכים להפעיל אינטליגנציה רגשית גבוהה, יכולת הקשבה, קריאה קלה של שפת גוף ולהוריד את האגו. להוריד הרבה מהאגו.

אז לא, אף אחד לא בא לדרוש ממך להיות Superman שהינו בעל תואר שלישי בפסיכולוגיה, ידע עצום בשפת גוף, פסיכומטרי 750 ורגישות יוצאת דופן (כשל הומו מצוי). אך מה שכן נדרש ממך זוהי ההבנה הבסיסית שבחורה היא לא סמרטוט שאפשר לנסות עליה את משפטי המחץ שלך, אלא שמדובר ביצור החושש לא פחות ממך, ומסתובב בחברה בעלת תכתיבים מסובכים, דרישות לא שפויות וכללים-לא-כתובים על גברים ונשים, הלא ממש שונים מאמצע המאה ה-19.

על מה את מדברת? יצקצק הגבר המצוי, כאן לא המאה ה-19 אלא המאה העשרים ואחת, תתעוררי.
אז זהו שלא! כאן לכאורה המאה העשרים ואחת, אך באמת, בסאב-טקסט שמתחת לפני השטח הפוליטקלי קורקט, אנחנו עדיין חיים בימים בהם האישה נדרשת ל-X, והגבר ל-Y. אז הסמטוחה חוגגת כי יש סתירה אדירה בין היחסים האמיתיים שבין המינים לבין מה שכביכול קיים שם בחוץ.

כמו בכל דבר בחיים, גם התחלה עם בחורה, דורשת תכנון, ולא מדובר על תכנון של טקטיקה מטורפת, מדוקדקת ומובחנת כשל שחקן כדורגל הנמצא במשחק הגמר במונדיאל. אלא מדובר על תכנון המבוסס על היכרות עצמית.
ברגע שתקשיב לעצמי ותדע איזה טיפוס אתה, תדע איך לפעול משם. כמו שכל הבחורות לא אותו הדבר, כך הם הגברים. יש את השנונים ויש את המרובעים, יש את המצחיקים ויש את הסנובים, יש את החתיכים ויש את אלה שפחות.
אם אתה מצחיק, אז Welcome, בחורות אוהבות גברים מצחיקים. אם אתה רגיש, אל תבכה על מר גורלך, תשתמש בזה. אם אתה חתיך, זכית מן ההפקר. אם אתה חכם, תראה לה את חוכמתך. אך כל זה צריך להיעשות בצעדי ריקוד עדינים, נטולי אגו תוך כדי הקשבה יתרה. מתאים לה להכיר או שאולי היא באה לפאב רק ליהנות מהאווירה? הבחורה שלצידה היא חברה טובה שאפשר להיעזר בה או שעדיף שלא?

כן, מה לעשות, החיים הם פיקניק מורכב הדורש הקשבה, רגישות ופעולה ברורה.

אז כן, בחורות רוצות שיתחילו איתן. והן צריכות את זה, כי לא תמיד החברה (הצבועה, אם עדיין לא אמרנו) רואה בעין יפה את הצעד הראשון שהבחורה עושה לעברך.
דבר ראשון, הבן זאת.
דבר שני, תפעל. תפעל מתוך היכרות עם עצמך.
ודבר שלישי, אל תתבאס מכישלונות. בסוף, בניסיון ה-17 זה יצליח.
ובעיקר- תהייה אתה. כי זיוף מהר מאוד מורגש, גם ללא מילים.

מה איתך? איך אתה מתחיל עם בחורה?
להתחיל עם בחורה

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

כיצד לנצל את הטכנולוגיה להיכרויות בגיל המבוגר

כיצד לנצל את הטכנולוגיה להיכרויות בגיל המבוגר

מאת: דניאלה סיידוף

פורסם בתאריך: 02/12/2025 12:02:44

הטכנולוגיה יכולה לעזור למבוגרים להכיר אנשים חדשים בצורה נוחה ופשוטה
המבטיחה הכרות נעימה ובטוחה.

למה כדאי לי להתפשר

למה כדאי לי להתפשר

פורסם בתאריך: 02/02/2012 15:55:54

להתפשר? אני? מה פתאום! אני מחכה לבחורה המושלמת. אם אני אחכה ואחפש מספיק היא תגיע. אז למה כדאי לי להתפשר?

איך להתחיל עם בחורה? כל הדרכים, הטיפים והמקומות

איך להתחיל עם בחורה? כל הדרכים, הטיפים והמקומות

מאת: אסף מיכאלי

פורסם בתאריך: 08/02/2024 09:54:25

כולם רוצים להכיר את בת הזוג המושלמת, יש כאלו המחפשים אישה לכל החיים ויש כאלו שעבור פרק זמן מסוים, אך תמיד עולה השאלה איך להתחיל עם בחורה?

מהו קשר דיסקרטי?

מהו קשר דיסקרטי?

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 22/07/2024 15:59:17

בנוף המורכב של מערכות יחסים אנושיות, קשרים דיסקרטיים בין אנשים השומרים על בני זוג קבועים לצד קשרים דיסקרטיים הנשמרים בסוד.

אילו גברים מעדיפות נשים

אילו גברים מעדיפות נשים

פורסם בתאריך: 22/11/2011 11:10:20

לכל סיר יש מכסה. אבל יש סוגים מסוימים של גברים שנשים נמשכות אליהם יותר. אז, אילו גברים מעדיפות נשים?

דרכים לפתות את הצד השני

דרכים לפתות את הצד השני

פורסם בתאריך: 08/05/2012 11:00:18

אין דבר יותר מהנה מלזכות ללילה עם מושא תשוקתנו. אבל איך משיגים אותו/ה? הכנו עבורכם רשימה של דרכי פיתוי.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר